Goran Mehkek / CROPIX
IMA DVOJBI

SLIJEDI PRVI VELIKI OVOSEZONSKI ISPIT ZA NENADA BJELICU Evo tko je kome konkurencija i kako bi moglo izgledati prvih 11 za Dinamov europski početak

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 24. srpanj 2018. 01:34

Trener Modrih Nenad Bjelica često je u pripremnom razdoblju miksao momčad, tako da je zapravo teško bilo zaključiti koji igrači su njegov konačni izbor za udarnih jedanaest.

S obzirom da Modri u utorak već gaze na prvu stepenicu svog europskog puta, jasno jest da mora imati kristalno jasnu sliku najbolje momčadi. Po informacijama koje stižu iz Maksimirske 128 na vratima će protiv Hapeol Beer Sheve stajati Danijel Zagorac, što je logično, jer srebrni iz Rusije Dominik Livaković još zasluženo koristi godišnji odmor.

Na desnom boku će u utorak igrati Petar Stojanović. Stoperski par bi po našim informacijama trebali igrati Theophile-Catherine i Dilaver, a na lijevom boku Leovac. Dakle, sve momci koji su došli ovog ljeta. Nije baš idealno da na europskom startu igra potpuno nova obrana. Makar, još nije pala definitivna odluka hoće li Theophile-Catherine biti taj, ili možda ipak netko od trojca Rrahmani, Lešković ili Perić. Naime, momak s Martinika rođen u Francuskoj nešto kasnije se pridružio pripremama...

Modri će igrati u formaciji 4-1-4-1, a ta ‘jedinica’ u sredini bit će naravno kapetan Arijan Ademi. Za poziciju na desnoj strani konkuriraju ravnopravno Šitum i Hajrović, također se još ne zna tko starta. Na lijevoj strani igrat će Mislav Oršić, u sredini Dani Olmo polulijevo, te poludesno Majer, Gojak ili Fiolić. Za tu poziciju je ‘trilema’. U špici napada igrat će Budimir ili Hodžić, također još nije definirano. Mario Gavranović je odradio tek četiri treninga. Za njega je prerano, bilo bi previše rizika da ga Bjelica odmah ubaci u ‘vatru’.

Linker
02. svibanj 2024 19:48