REUTERS/Charles Platiau / REUTERS
VELIKO POJAČANJE

SLUŽBENO: BARCELONA 'PREOTELA' JOŠ JEDAN VELIKI TRANSFER Bayernova zvijezda tri godine na Camp Nou, otkriveni su financijski detalji posla

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. kolovoz 2018. 10:17

Čileanac Arturo Vidal novi je igrač Barcelone, a zeleno svjetlo na cijeli posao dao je hrvatski trener Bavaraca Niko Kovač.

Španjolski mediji navode kako je postignut dogovor između Bayerna i Barcelone i 31-godišnji Vidal će u sljedećih nekoliko dana i službeno potpisati trogodišnji ugovor.

Iz Bayerna su se i službeno oprostili od bivšeg igrača: "Želimo mu zahvaliti na svim doprinosima momčadi i želimo mu sve najbolje u Španjolskoj".

Vidal je u Juventus stigao 2015. iz Juventusa, a u Njemačkoj je osvajao bundesligaški naslov u svim sezonama ondje provedenim.

Dugo vremena činilo se kako će Vidal zapravo potpisati za milanski Inter, ali onda se pojavila Barcelona i ponudom između 20 i 25 milijuna eura milijuna eura nadmašila 'Nerazzurre'.

Barcelona je tako rivalima preotela već drugog igrača ovog ljeta. Podsjećamo, ranije su potpisali Brazilca Malcoma nakon što je ovaj praktički već bio na liječničkom u Rimu i trebao je postati novi član Rome.

Linker
07. svibanj 2024 17:31