Screenshot: GNK Dinamo
VJETAR U LEĐA ZA MODRE

SLUŽBENO POTVRĐENE VELIKE VIJESTI IZ MAKSIMIRA: DVOSTRUKO SLAVLJE ZA DINAMO Ademi produljio ugovor, a predstavljeno je novo pojačanje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. kolovoz 2018. 12:59

Velike vijesti dolaze i Maksimira. Arijan Ademi potpisao je produljenje ugovora s klubom, dok je Bruno Petković i službeno predstavljen kao novo pojačanje.

Ademi, koji je bio na meti francuskog Lillea, je potpisao novi petogodišnji ugovor s hrvatskim prvakom.

"Ovaj je ugovor zalog uspješne suradnje, ne samo ovih pet godina nego možda i više. Neću govoriti o igračkim kvalitetama našega kapetana jer to svi dobro znate. Donijeli smo strateški važnu odluku da našu momčad predvodi čovjek s toliko puno vrlina", objasnio je Dinamov predsjednik Mirko Barišić za klupsku web-stranicu, koji je potvrdio da je najkonkretniju ponudu za Ademija Dinamo imao iz Lillea.

Oglasio se i Ademi.

"Presretan sam što sam potpisao i ovaj ugovor pokazuje kolika je ljubav kluba i mene. Nisam niti u jednom trenutku dvojio. Uostalom, Dinamo je uz mene stao kad mi je bilo najteže. Želim da ponovno uđemo u Ligu prvaka, želim i dalje s plavima osvajati naslove. Presretan sam što sam tu. Ciljevi? Ima ih puno. Želim prezimiti u Europi, to još nismo napravili. Jednostavno, Dinamo mi je puno pomogao i želim mu nešto i vratiti. Volim ovaj klub", rekao je Ademi, čiji je nastup za gostovanje kod Astane i dalje upitan.

"Vidjet ćemo. Nisam trenirao ova tri dana, danas ću pokušati. Nadam se da ću biti spreman za Astanu".

S druge strane, Bruno Petković (24), rođeni Metkovčanin, novo je pojačanje kluba. Potpisao je petogodišnji ugovor,a stigao je iz Serie A.

"Moja je velika želja bila vratiti se. Prve ozbiljne korake napravio sam u Dinamu još prije 10 godina. Nakon toliko godina u inozemstvu, i toliko, recimo, traženja... Svaki igrač misli da je imao težak put, pa tako i ja. Mislim da je ovo pravi korak, da napokon pokažem talent o kojem su manje-više svi oko mene pričali. Zasad brojke i statistika ne pokazuju o meni ono što mislimo i struka i ja. Na meni je da se pokažem i dokažem", objasnio je Petković na predstavljanju.

Linker
01. svibanj 2024 11:28