BIVŠI TRENER HAJDUKA

Smjena u Rimu: Eduardo Reja umjesto Vladimira Petkovića na klupi Lazija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2014. 14:57

Talijanski nogometni prvoligaš Lazio i službeno je otpustio trenera Vladimira Petkovića (50) i na njegovo mjesto postavio Edoarda Reju (68)...

Rimski klub pokušao se i ranije riješiti Petkovića nakon što je postalo poznato da će bosanski stručnjak od srpnja ove godine preuzeti kormilo švicarske reprezentacije.

U Laziju su ga optuživali za kršenje odredbi ugovora i prijevaru, ali njegov bi ugovor s "nebesko plavima" istekao i tako sljedećeg ljeta.

U protekla su dva dana "zaraćene" strane bezuspješno pokušavale dogovoriti sporazumni raskid ugovora, a na kraju su u Laziju popustili i uručili mu otkaz "zbog opravdanog razloga", navodeći "gubitak povjerenja" kao glavni razlog prekida suradnje.

U cijeloj je priči Lazio bio vremenski ograničen, te je morao registrirati Reju kao novog trenera najkasnije do nedjelje, inače ovaj ne bi mogao voditi njihovu utakmicu Serije A protiv milanskog Intera koja je na rasporedu u ponedjeljak navečer.

Petković je Lazio vodio od lipnja 2012. godine, a nasllijedio ga je bivši Hajdukov trener Reja koji je rimski klub ranije vodio između 2010. i 2012. godine.

Linker
19. svibanj 2024 07:11