CROPIX
NOVA MUKA DINAMA

ŠOK U MAKSIMIRU Mamić u Pirej bez šestorice, dugoj listi pridružio se i vrijedni napadač

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 01. studeni 2015. 12:23

Nevolje za Dinamo redaju se nesmiljenom brzinom. Nakon tri uzastopna poraza koji su pokvarili atmosferu u redovima prvaka te koje su omogućile Hajduku ili Rijeci da se dodatno odvoje od trećeplasiranog kluba iz Maksimira, novi poziv liječničke službe Zoran Mamić nije dobro primio.

Put u Pirej na ogled 4. kola Lige prvaka s Olympiacosom, u kojem Modri traže trijumf vrijedan nade o europskom proljeću, postaje sve više utopistički san. U ambulantu pod Maksimirom, u kojoj već ionako strpljivo sjede ozlijeđeni Pinto, Sigali, Schildenfeld, Ademi i Pavičić, u petak nakon poraza na Parku mladeži od Splita (0:1) javio se i - El Arabi Hilal Soudani!

Alžirski reprezentativac požalio se na ozljedu zadnje lože, a ona, naime, zahtjeva strogo mirovanje. Napadač Dinama krajem prvoga dijela napustio je na travnjak na koji se, po svemu sudeći, neće vratiti minimalno dva tjedna, što znači da definitivno propušta ljutiti boj s Grcima.

Bez šest igrača i velikim kraterom u obrani, nastalim onoga časa kada se ozlijedio Sigali, a sada i napadačkim deficitom, Mamić mora složiti ozbiljni mozaik za novo europsko iskušenje.

Ne treba odmah odustati od snova, ali da Dinamu neće biti lako - to je činjenica.

Linker
05. svibanj 2024 06:49