Jens Schlueter Bongarts/Getty Images
PIŠE SKY SPORTS

ŠOKANTAN PREOKRET U MILANU: STRUČNJAK KOJI JE TREBAO ZAMIJENITI BOBANA IPAK NE DOLAZI U KLUB!? Evo zašto je na kraju rekao odlučno - NE!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. ožujak 2020. 20:32

Europski nogometni velikan AC Milan mogao bi se nakon otkaza sad već bivšem sportskom direktoru Zvonimiru Bobanu naći u novim problemima. Naime, kako javlja njemački Sky Sport, čovjek koji je trebao od ljeta zamijeniti čak tri djelatnika u klubu, navodno je odbio suradnju.

Ralph Rangnick trebao bi naslijediti Bobana, ali i Paola Maldinija na mjestu tehničkog direktora, odnosno Stefana Piolija kao glavnog trenera prve momčadi. Naglasak je i dalje na - trebao bi, jer pregovori o početku suradnje ne idu kako su planirali sa San Sira. Sky Sport piše kako Milan i Rangnick nisu potpisali predugovor, kako se u početku spekuliralo u talijanskim medijima.

Iz predsjedništva Milana još se nisu oglašavali po pitanju Rangnicka, ali je predsjednik Paolo Scaroni potvrdio da su klub i menadžer u preliminarnim kontaktima.

Podsjetimo, Boban je na odlasku optužio glavnog operativca Ivana Gazidisa da je još u prosincu, iza leđa Bobana i Maldinija htio dovesti Rangnicka u klub.

Dva su problema navodno stala na put Nijemca prema Milanu. Prvi je taj što Rangnick želi da klub bude čist glede financijskog fair-playja zbog kojeg su ove sezone morali otkazati nastup u Europskoj ligi. Drugi je pak, što eventualni novi menadžer Milana želi odriješene ruke po pitanju klupske sportske politike.

Linker
27. travanj 2024 01:05