IAN KINGTON AFP
MEGAMOMČADI U KARANTENI

ŠOKANTNE VIJESTI IZ ITALIJE I ENGLESKE! TRENER ARSENALA IMA KORONAVIRUS, PREMIERLIGA SE NE MOŽE IGRATI! Zvijezda Juventusa ipak nije zaražena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. ožujak 2020. 00:34

Arsenalov menadžer Mikel Arteta pozitivan je na koronavirus, dok je Paulo Dybala dobro, što su nakon lažnih vijesti argentinskog El Nacionala potvrdili i sam igrač, ali i Juventusovi ljudi.

Iz Arsenala su se oglasili na svojim službenim stranicama.

- Naš je trening-centar u Colneyju zatvoren nakon što su testovi pokazali da je menadžer prve momčadi Mikel Arteta pozitivan na koronavirus. Svo osoblje u klubu koje je imalo kontakt s Mikelom je u samoizolaciji. Radi se o cijeloj prvoj momčadi i popratnom osoblju, kao i određenom broju ljudi iz Hale End Akademije - navodi se u priopćenju.

Oglasio se i sportski direktor kluba Raul Sanllehi:

- Mikel i cijela prva momčad zajedno sa stožerom imaju svu našu podršku. Sada je trenerovo zdravlje na prvom mjestu. Nadam se da ćemo se svi vratiti treninzima i redovnim aktivnostima čim prije - kaže Sanllehi.

Iz kluba nalažu da je jasno kako neće moći odigrati neke utakmice u narednim danima te da će svoje navijače obavijestiti o tome kako da dođu do povrata novca za kupljene ulaznice. Izjavu za klupske stranice dao je i sam trener Arteta:

- Testirao sam se nakon što se nisam dobro osjećao. Ovo je zaista tužno, pomalo i razočaravajuće, ali nadam se da ću se vratiti čim ranije.

Premier liga se nakon objave da će se sve utakmice igrati ovoga vikenda kako je planirano, odmah po primitku vijesti za Artetu oglasila ponovno. Navodi se kako će se u petak ujutro održati telefonski sastanak svih klubova na kojem će biti donesene odluke glede daljnjeg odigravanja utakmica.

Vijest za Dybalu objavio je argentinski El Nacional na Twitteru. Ipak, argentinski ESPN, odnosno njegov novinar Andres Aguilla tvrdi da je razgovarao s njime i da je on u savršenom stanju.

Iz Juventusa su se kasnije oglasili priopćenjem i otklonili sve dvojbe. Naime, Dybala nije pozitivan na koronavirus.

Linker
05. svibanj 2024 10:18