JAVIER SORIANO AFP
KONAČNO ISTINA

ŠPANJOLAC PROGOVORIO O LAŽIMA KOJE SU SE ŠIRILE O RONALDU I MODRIĆU 'Možda sam Luki rekao da neke stvari radi drugačije, ali to mu nisam zabranio!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2020. 17:39

Već je prošlo pet godina otkako je trener Rafa Benitez bio na klupi Real Madrida, ali na tom se mjestu nije dugo zadržao, jer, Madrid je napustio nakon samo nekliko mjeseci. Španjolac danas radi u Kini, ali se osvrnuo na neka prošla vremena koja još uvijek privlače dosta pažnje.

Nakon što je napustio Real počelo se govoriti o tome da je učio Cristiana Ronalda izvoditi slobodne udarce te kako je zabranio Luki Modriću da dodaje i puca vanjskim dijelom kopačke, ali Benitez tvrdi kako ništa od toga nije istina.

- Nije istina da sam Ronalda učio pucati slobodnjake! Jedina istina je da smo pričali o tome, i to za vrijeme priprema u Australiji. Samo sam mu priopćio da smo analizirali način na koji ih je izvodio u Unitedu - kazao je Benitez, pa se osvrnuo na Modrića:

PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
PIERRE-PHILIPPE MARCOU AFP

- I to da sam Modriću zabranio da puca i dodaje vanjskim dijelom kopačke je također laž. Istina je samo da sam mu rekao kad je u situaciji da odigra jednostavno unutrašnjim dijelom kopačke, to i učini. Lakše će suigrači primiti njegovo dodavanje. I ja sam bio nogometaš i dodavao sam vanjskom, ali samo duže lopte. Danas je lako proširiti laži. Ne želim trošiti vrijeme na one koji to rade. Ne znam zašto im to treba - kaže Benitez.

Linker
25. travanj 2024 19:03