REUTERS/Sergio Perez
VRUĆA TEMA

ŠPANJOLCI I TALIJANI UVJERENI: U REALU OZBILJNO RAZMIŠLJAJU O TRANSFERU RONALDA U JUVENTUS Slavni Portugalac na sebi više nema etiketu nije na prodaju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. srpanj 2018. 10:38

Priča o potencijalnom senzacionalnom transferu Cristiana Ronalda iz Reala u Juventus svakog dana dobiva na težini.

Da je taj transfer uistinu i realna mogućnost potvrđeno je s nekoliko strana.

"Po prvi put od 2009. godine čelnici Reala uistinu ozbiljno razmišljaju o mogućem odlasku Cristiana Ronalda. U nekoliko navrata bivša zvijezda Manchester Uniteda je prijetila odlaskom, ali uvijek je pronađeno pozitivno rješenje. Međutim, sada su Los Blancosi svjesni svih mogućih koristi od prodaje 33-godišnjaka i više nije označen etiketom 'nije na prodaju", piše Marca.

Guru transfer Sky Sport Italije Gianluca Di Marzio tvrdi da je Ronaldo itekako zainteresiran za transfer u Juventus koji bi mu donio 30 milijuna eura neto godišnje, što je pet milijuna više nego li trenutno zarađuje u Realu.

Talijanski mediji otkrivaju kako u pozadini mogućeg transfera Ronalda u Juventus stoji promjena sponzora. Naime, Ronaldo je Nikeov maneken od 2003. godine i godišnje od njih inkasira oko 24 milijuna eura. Nike je također bio glavni sponzor Juventusa 11 godine sve do 2015. godine kada su prešli 'pod okrilje' Adidasa. Ukoliko bi Ronaldo također prešao pod okrilje Adidasa njegov transfer imao bi itekako smisla kao dio veće poslovne strategije.

Ali ostaje za vidjeti kako će se stvari razvijati...

Linker
03. svibanj 2024 00:53