REUTERS
NOVA SELIDBA

ŠPANJOLCI OTKRIVAJU KADA I ZBOG ČEGA JE 'PUKLO' IZMEĐU KOVAČA I VELIKE ZVIJEZDE Jedan od najskupljih igrača se vraća 'kući', ali ni tamo ga ne žele

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2019. 16:23

Sredinom lipnja istječe rok do kojeg Bayern po cijeni od 42 milijuna eura može otkupiti Jamesa Rodrigueza od madridskog Reala , ali to se, piše Marca, sigurno neće dogoditi. Odluka je u Bayernu, u kojem je James dvije sezone proveo na posudbi, donesena jučer.

Karl-Heinz Rummenige, direktor Bayerna, u ovom je slučaju ispunio zahtjev Nike Kovača, pišu španjolski novinari.

Naime, odnos između Jamesa i Kovača je u potpunom rasulu, a sve se raspalo još prošlog ljeta kada se James pod svaku cijenu želio vratiti u Madrid. Na njegovom povratku navodno je inzistirao Lopetegui, tada trener Reala, što je i natjeralo Jamesa da pokuša isforsirati svoj odlazak iz Bayerna. Međutim, ugovor o posudbi nije ostavljao otvorenu mogućnost prijevremenog povratka u matični klub.

Želja će se Jamesu tako ispuniti ovoga ljeta, ali samo formalno. Iako se vraća u Madrid, u klubu već rade na tome da Kolumbijcu pronađu kupca. Zinedine Zidane ni u kojem slučaju ne računa na Jamesa, a upravo je i sukob sa Zidaneom, u njegovom prvom mandatu na Realovoj klupi, rezultirao posudbom u Njemačku. Povratak u Madrid trajat će jako kratko, pišu španjolski novinari.

U dresu Bayerna Kolumbijac je odigrao 67 utakmica uz učinak od 15 golova i 20 asistencija pa se u Realu nadaju da za njega ipak još uvijek mogu dobiti ozbiljniju svotu. Ipak, ona će biti manja od 80 milijuna eura koliko je Real izdvojio za Jamesov dolazak iz Monaca…

Linker
01. svibanj 2024 19:01