screenshot
TAKO SE TO RADI MAJSTORE

SPAVATE LI MIRNO TORINEZI!? MANDŽO ZABIO PRVI GOLU DRESU NOVOG KLUBA Drugi najbolji strijelac u povijesti Vatrenih na pravom mjestu u pravo vrijeme

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2020. 20:29

Drugi najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije 33-godišnji Mario Mandžukić zabio je svoj prvi pogodak u dresu novog kluba Al-Duhaila. Mandžo je postigao vodeći pogodak u polufinalu Kupa protiv Al-Sailiya u 59. minuti susreta, a u 72. minuti na 2:0 povisio je Almoez i što je bilo dovoljno za finale.

Valja istaknuti kako je Mandžukić prije nekoliko dana također postigao pogodak, ali mu je poništen nakon asistencije VAR-a. Ovog puta nije bilo dvojbe, nakon udarca iz daljine lopta se odbila na pet metara od vratiju, a bivši Vatreni nije imao težak zadatak.

Podsjećamo, Mandžo je stigao u klub koji je ustanovljen 2009. godine, u deset godina postojanja šest puta je osvojio naslov prvaka Katara i tri trofeja pobjednika kup natjecanja. U Azijskoj ligi prvaka klub je u tri navrata (2013., 2015. i 2018.) stigao do četvrtfinala Azijske lige prvaka.

Aktualni trener Al-Duhaila je 44-godišnji Portugalac Rui Faria.

Linker
18. travanj 2024 21:44