REUTERS/Yuri Gripas / REUTERS
VIĐENJE VRSNOG POLITIČARA

AMERIČKI PREDSJEDNIK NE MOŽE BEZ SPORTA Uzeo oduška pa prognozirao; 'Tipujem na Golden State Warriorse i New England Patriotse'

Piše: HinaObjavljeno: 28. listopad 2016. 23:24

Američki predsjednik na odlasku Barack Obama, koji je i osvjedočeni ljubitelj sporta, u razgovoru za radijsku postaju Sirius XM u petak izjavio je kako očekuje da ove sezone naslov NBA prvaka osvoje košarkaši Golden State Warriorsa, dok kao osvajače "Super Bowla" vidi igrače New England Patriotsa.

U telefonskom razgovoru u emisiji "Sway in the Morning" Obama je kazao kako očekuje da će novopridošli Kevin Durant pomoći prvacima iz 2015. Warriorsima vratiti naslov kojega su izgubili u prošlosezonskom finalu od Clevelend Cavaliersa bez obzira na težak 100-129 poraz na domaćem terenu od San Antonio Spursa u prvoj utakmici sezone.

- Tipujem na Warriorse zbog dolaska Duranta. Mislim kako na raspolaganju imaju previše oružja. U prvoj utakmici su 'dobili po turu', ali mislim da im samo treba vremena da se uigraju -rekao je Obama.

Jake Roth / USA Today Sports / Reuters

Upitan o izgledima za "Super Bowl", Obama je kazao kako po viđenom u dosadašnjem tijeku sezone ne vidi tko bi mogao svladati New England Patriotse predvođene Tomom Bradyjem.

- U ovom trenutku morate svoj novac uložiti na Bradyja. Ne vidim niti jednu baš jaku momčad. Očekujem kako će u finalu Patriotsi kao i prije dvije godine pobijediti Seattle Seahawkse - zaključio je Obama kojemu drugi mandat u Bijeloj kući završava u siječnju sljedeće godine.

Linker
02. svibanj 2024 14:15