FRANCK FIFE Afp
NOVO PUTOVANJE

Bolt postao otac blizanaca, a zbog svjetskih rekorda ne brine: ‘Ovo je ludo, nije bilo toga u obitelji‘

Najbrži čovjek u povijesti prije nekoliko je dana postao otac dvojice dječaka
Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 27. lipanj 2021. 12:15

Najbrži čovjek svih vremena Usain Bolt iznenadio je prije nekoliko dana svijet objavom da je postao otac blizanaca koje su on i partnerica Kasi Bennett nazvali Saint Leo i Thunder.

Prošle godine par je dobio i kćerkicu koju Olympiju Lightning.

- Nijedno od nas dvoje nema blizance u obitelji, pa je bilo ludo, ali sve je prošlo dobro. Čeka nas uzbudljivo, novo putovanje - rekao je Jamajčanin u razgovoru za Olympics.com.

image
Usain Bolt i partnerica Kasi Bennett s prinovama i jednogodišnjom kćerkicom
INSTAGRAM

Nakon rođenja kćerkice žalio se da malo spava, ali sada je, priznaje, situacija ipak lakša.

- Spavanje je puno bolje. Bio sam jako nervozan kad se rodila Olympia. S dječacima imamo pomoć bake i djeda, pa je lakše.
Istaknuo je kako ne očekuje da bi na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju njegovi svjetski rekordi na 100 i 200 metara mogli biti ugroženi.

- Prilično sam siguran da će ostati netaknuti. Ne tvrdim da je nemoguće, ali po onome što vidim, čini mi se da nitko nije na razini da trči 9.58 ili 19.19.

Kao glavnog favorita na stotki vidi Amerikanca Trayvona Bromella koji ove sezone ima vodeći rezultat u svijetu (9.77).

- On je ove godine napravio iskorak i pokazao je da je spreman za zlato. Ostane li na ovoj razini, trebao bi biti prvi. No, utrka na 100 metara je psihički vrlo teška, jedna pogreška može značiti kraj, tako da ćemo vidjeti što će se dogoditi - zaključio je Bolt.

Linker
27. travanj 2024 01:36