OZAN KOSE/Afp
NEMILE SCENE

Pogledajte stravičan pad na Europskom prvenstvu, dramu su skrivali od tribina, Španjolac završio u bolnici

Gledatelji su pet minuta u tišini čekali vijesti o stanju 22-godišnjeg španjolskog atletičara
Piše: SNObjavljeno: 06. ožujak 2023. 10:19

Španjolski atletičar Enrique Llopis završio je u bolnici nakon stravičnog pada tijekom nedjeljne utrke na 60 metara s preponama koja se odvila na Europskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu.

Llopis je bio jedan od kandidata za medalju, a na stazi je poslije pada ostao nepomično ležati. Španjolac je, naime, zapeo na posljednjoj prepreci i snažno udario glavom o pod. Liječnici su mu brzo priskočili u pomoć, a čitavu dramu bijelim su platnom zaklonili od pogleda gledatelja.

STRAVIČAN PAD POGLEDAJTE OVDJE

image
YASIN AKGUL/Afp

Tribine su utihnule, a pružanje pomoći 22-godišnjem Španjolcu trajalo je pet minuta. Na kraju su Llopisa iznijeli na nosilima, a jedan od liječnika je pokazao ‘palac gore‘ što je izazvalo pljesak s tribina.

Španjolski savez nešto je kasnije otkrio kako je Llopis vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu.

- Dobro je i zahvaljuje se na podršci koju ste mu pružali ovih nekoliko sati - poručili su iz Saveza.

Llopis je bio pobjednik u svojoj polufinalnoj utrci, a do posljednjih se trenutaka borio za broncu u utrci koja je pripala Jasonu Josephu.

image
OZAN KOSE/Afp
image
OZAN KOSE/Afp

image
OZAN KOSE/Afp
image
OZAN KOSE/Afp



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

"Leko je kiksao s uvrštavanjem tog igrača u prvu momčad, a ovo što Awaziem radi nikad nisam vidio". Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao greške koje je Hajdukova obrana radila na utakmici protiv Lokomotive. Zbog čega su Lokosi održali nogometnu lekciju Splićanima? Kako je Perković osvojio bod u debiju na klupi Osijeka? Može li Rijeka do Europe? Kako objasniti potez Ante Ercega? Odgovore na ta i druga pitanja pronađite u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘:

Linker
02. svibanj 2024 17:21