Anita Wlodarczyk

 Instagram
‘PREDALA SAM GA POLICIJI‘

Trostruka olimpijska pobjednica uhvatila lopova: ‘Počinitelj je ozlijeđen, mislim da ću se boriti u UFC-u...‘

‘“Nažalost, to sam platila ozljedom mišića. Ozljeda dijagnosticirana. Operacija u ponedjeljak‘
Piše: HinaObjavljeno: 11. lipanj 2022. 09:26

Trostruka olimpijska pobjednica u bacanju kladiva Anita Wlodarczyk mora na operaciju nakon što se ozlijedila dok je uhvatila lopova koji je pokušao provaliti u njezin automobil.

Poljakinja Wlodarczyk je prošle godine postala prva žena koja je tri puta zaredom postala olimpijska pobjednica osvojivši zlato na OI u Tokiju. Također je prva žena koja je kladivo bacila dalje od 80 m i svjetska rekorderka s hicem od 82.98 m.

"Samo sam uhvatila lopova i predala ga policiji", napisala je Wlodarczyk u objavi na Instagramu uz koju je stavila i fotografiju automobila s tragovima ogrebotina.

“Nažalost, to sam platila ozljedom mišića. Ozljeda dijagnosticirana. Operacija u ponedjeljak" dodala je 36-godišnja Wlodarczyk.

"Hvala poljskoj policiji na vašoj brzoj intervenciji. Nakon karijere mislim da ću se boriti u MMA-u ili UFC-u kao naša prvakinja Joanna Jedrzejczyk jer je počinitelj ozlijeđen...".

Ona će se pokušati što prije oporaviti prije Svjetskog prvenstva koje se u srpnju održava u Oregonu gdje bi mogla osvojiti svoj peti naslov svjetske prvakinje.

Linker
24. travanj 2024 20:14