Usain Bolt

 THOMAS FENETRE Dppi Via Afp
POKRADENA ZVIJEZDA

Usainu Boltu ukrali 12 milijuna dolara: ‘Otrčite čovjeku po novac! Ovo je degutantno‘

Najbolji sprinter svih vremena shvatio je da je prevaren kad je vidio da na štednji ima samo 12.000 $
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2024. 15:42

Usain Bolt proživljava teške dane. Najbolji sprinter svih vremena izgubio je oko 12 milijuna dolara koje je uložio u tvrtku Stocks and Securities Limited. Da stvar bude još gora, upravo je tvrtka "opelješila" investitore, prenosi SportsKeeda.

Bilo mu je jasno da je pokraden kada je vidio da na štednji ima samo 12.000 dolara. Počeo je ulagati u ovu tvrtku 2012. godine te nije izvršavao nikakve isplate od tog trenutka.

- Veoma je razočaran i frustriran. Šokiran je svojom državom koju je stavio na mapu svijeta dopušta ovako nešto, uložio je novac koji ne može vratiti - izjavio je njegov odvjetnik za Jamaicu Gleaner.

Obožavatelji 38-godišnjeg Jamajčanina oštro su osudili ovaj događaj na društvenim mrežama i pružili su mu podršku, nadaju se da će se ovo što prije riješiti:

"Otrčite čovjeku po novac! Ovo je degutantno", "On nije financijski stručnjak, ne znam zašto su mu rekli da šuti o tome. Sustav na Jamajci često zakaže", "Gdje je otišao sav taj novac? Hoće li netko biti kažnjen", samo su neki od komentara.

Linker
05. listopad 2024 15:42