BEN STANSALL Afp
POTRESNE SCENE

VIDEO Vrisak Francuskinje koji je zaledio čitavu dvoranu: Nakon stravične ozljede iznesena je na nosilima

Pred Chevrier je sada veliki izazov i borba s vremenom kako bi spremna dočekala nastup na Igrama
Piše: SNObjavljeno: 04. ožujak 2024. 10:18

Potresna scena obilježila je dvoransko Svjetsko prvenstvo u Glasgowu u kojoj je francuska skakačica s motkom Margot Chevrier pretrpjela stravičan lom zgloba. Naime, spomenuta je uspješno odradila visinu od 4.56 metara, ali nakon što je letvica podignuta za deset centimetara došlo je do neželjenih scena.

U svojem drugom pokušaju Chevrier je odustala u zraku, ali prilikom pada je promašila strunjaču i upala u rupu. Na prvi pogled se već moglo vidjeti da je skok pošao po zlu, a njezin krik koji se potom prolomio dvoranom jasno je svima dao do znanja da je riječ o teškoj povredi.

Chevrier je dvoranu napustila na nosilima, a prilikom transporta liječnici su joj morali dati i kisika. Francuskinja se nakon čitave drame vrlo brzo javila iz bolničkog kreveta i potvrdila kako joj u nadolazećem vremenu biti potrebne dvije operacije.

To drugim riječima znači kako su sada za Francuskinju pod velikim upitnikom i Olimpijske igre u Parizu. Pred Chevrier je sada veliki izazov i borba s vremenom kako bi spremna dočekala nastup na Igrama.

Linker
02. svibanj 2024 11:41