Cora i Ralf Schumacher

 THOMAS PAKUSCH/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
PREKINULA ŠUTNJU

Bivša supruga Ralfa Schumachera: ‘Osjećam se iskorišteno, s tim priznanjem kao da mi je zabio nož u srce‘

S Corom je bio u braku 14 godina te imaju sina Davida, a rastali su se 2015. godine
Piše: SNObjavljeno: 17. kolovoz 2024. 08:08

Sve do polovice srpnja, na spomen obitelji Schumacher prva bi asocijacija bio Michael, po mnogima najbolji vozač Formule 1 ikada, od čije je nesreće na skijanju prošlo više od 10 godina. Ipak, u posljednje vrijeme naslovnice je punio njegov brat Ralf (49), također bivši vozač F1, koji je "izašao iz ormara" i priznao da je homoseksualac.

Potvrdio je da je dvije godine u vezi s muškarcem i na društvenim mrežama objavio fotografiju s njim uz opis: "Najbolja stvar u životu je kada pored sebe imaš pravog partnera s kojim možeš podijeliti sve" te je dobio podršku zbog svog priznanja.

Ipak, mnogi su se pitali što je s njegovom bivšom suprugom Corom (47) koja se nije oglašavala na ovu temu. S njom je bio u braku 14 godina te imaju sina Davida, a rastali su se 2015. godine. Sada je ona prekinula šutnju i dala intervju za Der Spiegel u kojem je otkrila kako se osjeća, a nije krila koliko ju je sve ovo povrijedilo.

image

Ralf Schumacher s dečkom Etienneom

INSTAGRAM

- Voljela bih da me Ralf više uključio u tu svoju odluku jer bi to bio znak da me još uvijek poštuje. Kada je to objavio, to je za mene bilo kao da mi je zabio nož u srce. Takvo priznanje uvijek utječe i na tvoje najbliže, uključujući i bivšu suprugu s kojom imaš dijete - kazala je, a onda sasula paljbu po bivšem suprugu:

- Nakon svih tih godina braka osjećam se iskorišteno. Kao da sam potrošila najbolje godine uzalud, pitam se je li uopće bio iskren ikada sa mnom i je li me ikada volio? Slijepo sam mu vjerovala i zbog toga njegova riječ je za mene bila poput zakletve.

image

Cora i Ralf Schumacher

ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Istaknula je da je i tijekom njegove karijere bilo glasina o tome da voli muškarce.

- Bilo je dosta glasina u "paddocku" i često smo vodili razgovor na tu temu. Pitala sam ga je li to istina, ali svaki put je to demantirao i govorio mi da si umišljam razne stvari te da mi treba stručna pomoć.

Linker
05. rujan 2024 19:57