Michael Schumacher i Willi Weber

 Christophe Simon/Afp/Profimedia
NE SLUTI NA DOBRO

Bivši Schumacherov agent izgubio nadu: ‘Mislim da ga više neću vidjeti, nema dobrih vijesti nakon 10 godina‘

‘Jako mi je žao što Michaelovi fanovi ne znaju ništa o njegovom zdravlju. Zašto im ne kažu istinu?‘
Piše: SNObjavljeno: 19. prosinac 2023. 14:02

Michael Schumacher je već godinama u komi, a njegov bivši menadžer Willi Weber kaže kako nema dobrih vijesti i da je izgubio nadu da će ikada više vidjeti Schumachera. Danas 81-godišnji Weber već je ranije optužio obitelj da laže o Michaelovom zdravlju, a oni su mu zabranili da ga posjećuje.

- Kad pomislim na Michaela, nažalost, gubim nadu da ću ga ikada više vidjeti. Nema pozitivnih vijesti nakon 10 godina - rekao je Weber koji je se prisjetio i kako se osjećao kada mu je nakon Michaelove nesreće zabranjeno da ga posjećuje:

- Zbog toga mi je jako žao i krivim sebe. Trebao sam posjetiti Michaela u bolnivi. Bio sam tužan kao pas nakon njegove nesreće.

Još 2017. godine Weber je optužio obitelj legende da nisu pošteni i da ne govore pravo stanje nekadašnjeg vozača.

- Jako mi je žao što Michaelovi fanovi ne znaju ništa o njegovom zdravlju. Zašto im ne kažu istinu? - rekao je Weber koji je i prošle godine došao na naslovnice kada je rekao da je ‘ljut‘ jer mu nitko ne daje informacije:

- Probao sam nazvati Corinnu stotinu puta i nije se javila. Izbacili su me, rekli mi da je prerano, e pa sada je prekasno. Prošlo je devet godina, možda da jednostavno kažu kako je - poručio je tada Weber.

Linker
03. svibanj 2024 15:33