PATRICK T. FALLON Afp
LAVINE REAKCIJA

Brad Pitt na udaru zbog ignoriranja slavnog komentatora: ‘Baš mi je pao u očima...totalno bez poštovanja‘

Brad Pitt uživo je pratio nedjeljnu F1 utrku za Veliku nagradu SAD-a...
Piše: SNObjavljeno: 25. listopad 2022. 14:57

Poznati komentator Sky Sportsa Martin Brundle pokušao je intervjuirati jednog od najslavnijih holivudskih glumaca današnjice tijekom njegovog spuštanja u boxove u Austinu, ali nije uspio u svom naumu i dobio izjavu.

Danas 58-godišnji Pitt, koji priprema filmski blockbuster inspiriran Formulom 1 ga je ignorirao i tako izazvao lavinu reakcija od strane navijača.

image
PATRICK T. FALLON Afp

Brundle, bivši F1 vozač, od 2012. godine radi za Sky Sports i poznat je po svojim intervjuima sa slavnima koji se pojavljuju na F1 utrkama.

Brundle je Pitta pokušao pitati o njegovom novom filmu, na što je ovaj rekao da je riječ o tajni, a kada ga je pitao je li uživao u utrci, ovaj je samo nastavio hodati i udaljavati se od njega.

"Hvala čovječe", rekao je Pitt i nastavio odlaziti od Brundlea.

image
PATRICK T. FALLON Afp

Pitt je bio samo jedna od slavnih ličnosti koja je uživo pratila utrku u Austinu, uz Eda Sheerana, Serenu Williams, Shaquillea O‘Neala, a njegova reakcija nije najbolje sjela navijačima. Pitaju se kako je moguće da snima film o Formuli 1, a ne zna tko je glas tog sporta Martin Brundle.

image
CHRIS GRAYTHEN Afp

"Snimaš film o Formuli 1, a ne znaš tko je Brundle?! Stani i razgovaraj s njim...ako ne želiš da te intervjuiraju, ne spuštaj se na grid. Kakva bruka, čovjek ne zna tko je Brundle...Brad Pitt mi je upravo pao u očima, bez poštovanja. Kada si na gridu u Formuli 1 onda si gost Martina Brundlea, moraš ga poštovati...Pitt je baš bio bezobrazan prema Brundleu...", samo su neki od navijačkih komentara na društvenim mrežama.

image
SUZANNE CORDEIRO Afp
image
MARK THOMPSON Afp
image
PATRICK T. FALLON Afp

Linker
30. travanj 2024 06:50