Brad Pitt je došao na zanimljivu ideju

 SUZANNE CORDEIRO Afp
RAĐA SE ZANIMLJIVA IDEJA

Brad Pitt, po uzoru na Top Gun, snima film o Formuli 1, Lewis Hamilton otkrio hoće li glumiti u njemu

Uoči utrke u Austinu na večer se skupilo zanimljivo društvo, a glavna tema je bio - film
Piše: Dean BauerObjavljeno: 22. listopad 2022. 10:18

Ovog se vikenda u Austinu, glavnom gradu savezne američke države Teksas vozi Velika nagrada SAD u Formuli 1. Na stazi Circuit of the Americas se očekuje 440.000 gledatelja, ukupan prihod od 500 milijuna dolara i ostale brojke od kojih se malo zavrti u glavi. No, postoji svemu tomu i uvertira.

Naime, uoči utrke, tijekom ovog tjedna na jednoj je večeri viđeno zanimljivo društvo - Lewis Hamilton, Brad Pitt, pa onda, prvi čovjek F1 Stefano Domenicali, šef Mercedesa Toto Wolff, kao i otac i pomajka Lewisa Hamiltona, Anthony i Linda. Potonje dvoje više zbog toga vjerojatno što je Linda željela vidjeti Brada Pitta, no dobro... Pustimo sd sitnice.

Na "jelovniku" je bio - film!. Ne bilo kakav, već dakako o bolidima, Formuli 1. Film koji je zasad još samo ideja, ali bi brzo trebalo doći do realizacije, trenutačno ima radni naslov (ne baš inventivan) "Formula 1". Uključivao bi stvarnu akciju, kako to izgleda na Grand Prix utrkama. Kao zamisao se rodila Bradu Pittu i Stefanu Domenicaliju dok su nešto ranije u Londonu gledali film "Top Gun - Maverick". Jesu li ga baš gledali zajedno ili ne, taj detalj još nismo spoznali, ali radimo na tomu. U svakom slučaju, ono što se zna već sada...

Bit će emitiran na Apple TV-u, koji je u lipnju još objavio da je dobio prava za 140 milijuna dolara, a režirao bi ga Joseph Kosinski, koji potpisuje uostalom i Top Gun. E da, i Kosinski je bio na onoj večeri. Lewis Hamilton je zasad samo otkrio da on neće glumiti u filmu.

Linker
06. svibanj 2024 02:07