BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
OŠTAR KOMENTAR

‘Đoković i Hamilton su kukavice! Ono što su napravili nije u redu, obojica kao da lebde na oblaku...‘

Oštar tekst novinara Sport Bilda osvanuo je o Novaku Đokoviću i Lewisu Hamiltonu
Piše: SNObjavljeno: 21. siječanj 2022. 16:14

Autor teksta pod naslovom 'Đoković i Hamilton su kukavice' je Helmut Uhl, a u komentaru je obrazložio svoje stajalište o najboljem tenisaču svijeta i sedmerostrukom svjetskom prvaku u Formuli 1.

Obrazložio je Uhl kako su Đoković i Hamilton sportaši koji inspiriraju stotine milijuna ljudi diljem svijeta i da bi se trebali oglasiti nakon događaja u Melbourneu (slučaj Đoovićeve vize) i Abu Dhabiju (posljednja F1 utrka sezone i gubitak naslova od Verstappena).

"Drhitimo i patimo za njima, radujemo se s njima. Oni pokreću naše emocije, postali su dijelom naših života. Najbolji tenisač svijeta i najbolji vozač svijeta. Nestali su, a imaju toliko toga za reći. Oni šute", piše Uhl.

"Nije u redu! Obojica su na oblaku i vjeruju da lebde iznad svega. Međutim, zaboravili su vidjeti svoje navijače i one koji ih plaćaju, svoje sponzore. Imaju pravo čuti nekoliko riječi objašnjenja, zašto ovi uzori ne stoje na vrhunskom postolju sa trofejom i ne skupljaju milijunske čekove. Bog im je dao jezik, ne samo talent", dalje se navodi u tekstu, uz zaključak:

"Možda misle da je njihovo tiho povlačenje diplomacija, ja to vidim kako kukavičluk."

Linker
19. travanj 2024 21:49