GIORGIO VIERA Afp
SLAVLJE NA SVE STRANE

Hamilton poslao zanimljivu poruku Velike nagrade Miamija: ‘Rekao sam mu da mora pomaknuti let‘

Ovo je pothvat koji definitivno nije prošao nezapaženo među svijetom oktanskog ludila
Piše: SNObjavljeno: 06. svibanj 2024. 12:27

Miljenik ljubitelja Formule 1 Lando Norris upisao je prvu pobjedu u karijeri na Velikoj nagradi Miamija. U svojoj 110. utrci napokon se uspio popeti na najvišu stepenicu postolja nakon što je prethodno 15 puta bio drugi ili treći.

Ovo je pothvat koji definitivno nije prošao nezapaženo među svijetom oktanskog ludila, a čestitke stižu sa svih strana. Lewis Hamilton pohvalio je sunarodnjaka te mu poslao zanimljivu poruku:

- Iskreno sam sretan zbog njega. Rekao sam mu da mora pomaknuti let, ostati u Miamiju i proslaviti ovu pobjedu. Ovo je stvarno poseban trenutak u njegovoj karijeri, prva pobjeda, a još i u momčadi u kojoj sam ja počeo - kazao je u intervjuu poslije utrke.

Norris je također izjavio da se let pomaknuo:

- Zak Brown rekao mi je da letimo u ponedjeljak. Trebali smo u nedjelju, ali ostajemo da proslavim pobjedu kako priliči. Iskreno, nadao sam se da će prva pobjeda biti u Silverstoneu (domaći teren), ali nema veze.

Max Verstappen također je iskazao zadovoljstvo ovom izvedbom i poručio:

- Ako me je netko morao pobijediti, neka to bude Lando. Zaslužio je, bit će ovo prva od mnogih pobjeda. Ovo mu je zasigurno veliko olakšanje, tko zna što je iduće? Imali su sjajan vikend, bilo je kaotično, ali on je letio. Stvarno sam sretan zbog njega.

Linker
06. svibanj 2024 12:27