Michael Schumacher

 FIRO SPORTPHOTO/ Dpa Picture-alliance Via Afp
SKRIVEN OD JAVNOSTI

Jordan pokušao posjetiti Schumachera pa otkrio što mu je poručila supruga legendarnog Nijemca

Nakon kontakta s Corinnom, Jordanu se javio Michaelov sin. S njim je bio oduševljen...
Piše: SNObjavljeno: 31. kolovoz 2022. 17:24

Michael Schumacher još uvijek je skriven daleko od očiju javnost. Otkako je 2013. godine na skijanju doživio tešku nesreću s pravim stanjem ikone Formule 1 upoznata je tek njegova obitelj, liječnici koji o njemu skrbe i eventualno još nekoliko osoba iz užeg kruga.

A u to da je do Schumachera nemoguće doprijeti uvjerio se i poznati Irac Eddie Jordan, osnivač Jordan Grand Prix momčadi te čovjek koji je 1991. godine legendarnom Nijemcu pružio priliku i omogućio mu da upiše F1 debi. Dogodilo se to na Velikoj nagradi Belgije kada je Michael uskočio kao zamjena za Bertranda Gachota koji je u to vrijeme završio u zatvoru.

"Corinna je u jednom trenutku bila djevojka našeg vozača Heinza Harolda Frentzena, a onda se kasnije udala za Schumachera. Kako je postojala neka povezanost s njima, u jednom sam je trenutku kontaktirao i upitao je li prikladno i bismo li ga mogli posjetiti? Odgovor je bio ne - nema posjeta, osim za članove obitelji", otkrio je Jordan za Irish Mirror.

image

Eddie Jordan

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jordan je ispoštovao njihovu želju, više tu priču nije forsirao, a iz obitelji Schumacher mu se naknadno javio i Michaelov sin Mick.

"Nakon toga me kontaktirao mladi Mick Schumacher, on se ponio izvanredno", otkrio je Eddie.

Linker
26. travanj 2024 16:40