Max Mosley

 JENS BUETTNER Dpa Picture-alliance Via Afp
DETALJI ISTRAGE

Kontroverzni moćnik Formule 1 upucao se sačmaricom u glavu nakon što je saznao užasnu liječničku dijagnozu!

Objavljen je dio rezultata istrage oko smrti bivšeg predsjednika FIA-e Maxa Mosleyja
Piše: SNObjavljeno: 29. ožujak 2022. 22:49

Ovaj kontroverzni F1 moćnik, koji je predsjedao Svjetskom automobilističkom federacijom 16 godina između 1993. i 2009. godine, smatra se jednom od najutjecajnijih osoba u povijesti Formule 1, a umro je 23. svibnja prošle godine u dobi od 81 godine.

Otočki mediji pišu kako je istraga pokazala da se Mosley ubio u svom stanu u Chelseaju pucavši si u glavu sa sačmaricom i to nakon što je od liječnika saznao da mu je preostalo svega nekoliko tjedana života zbog raka prostate u poodmakloj fazi.

image
MARTIN RICKETT/PA IMAGES/PROFIMEDIA Martin Rickett/Pa Images/Profimedia

Mosleyjeva susjeda i kućepaziteljica našla je poruku na vratima spavaće sobe u kojoj je pisalo: 'Ne ulazite, zovite policiju'. Kad je policija došla na lice mjesta, Mosley je pronađen mrtav s prostrijelnom ranom.

Mosley je bio i vozač, odvozio je 40 utrka tijekom karijere, a najviša razina koju je dosegao bila je Formula 2. Mosleyjev otac Oswald bio je vođa Britanskog udruženja fašista i nacistički simpatizer, a kraj Maxove vladavine u FIA-i došao je nakon što je News of the World 2008. godine objavio njegove fotografije i video sadomazohističkih orgija s pet prostitutki.

Linker
02. svibanj 2024 12:31