AFP/AFP/PROFIMEDIA
INSAJDER OTKRIVA

Novi detalji o stanju Michaela Schumachera: 10 godina nakon užasne nesreće konačno stigla pozitivna vijest?

‘Čujem od onih iz F1 da sjedi za stolom za večerom, ali ne znam je li to istina‘
Piše: Anđela VukoObjavljeno: 09. siječanj 2024. 17:45

Deset godina od užasne skijaške nesreće u kojoj je legenda Formule 1 Michael Schumacher pretrpio ozbiljne ozljede glave konačno je otkrivena jedna pozitivna novost o njegovom zdravstvenom stanju.

- Čujem informacije samo iz druge ruke. Čujem od onih iz F1 da sjedi za stolom za večerom, ali ne znam je li to istina. Mogu čitati samo između redaka. Nismo puno čuli od obitelji i to je razumljivo. To je oduvijek bio dio načina na koji Michael i obitelj drže sve vrlo privatnim, vrlo tajnovitim - rekao je Johnny Herbert, bivša britanska zvijezda Formule 1, u razgovoru za BettingSites.co.uk.

O Nijemcu se brine tim medicinskog osoblja i njegova supruga Corinna u njihovoj kući na Ženevskom jezeru. Zdravstveno stanje sedmerostrukog svjetskog prvaka godinama je obavijeno velom tajne, a iz njegova najužeg kruga stižu samo najosnovnije informacije.

- Po mom mišljenju, a to moram naglasiti, jer nismo čuli ništa od obitelji, to pokazuje da je nažalost vjerojatno u sličnoj situaciji u kojoj je bio odmah nakon nesreće. Čini se da se nisu puno pomaknuli, ako uopće. Pretpostavljam da obitelj čeka da znanost otkrije nešto što će, nadamo se, vratiti Michaela kakvog smo svi poznavali - rekao je Herbert koji je sa Schumacherom nastupao za Benetton tijekom 1994. i 1995. godine.

Osvrćući se na to kako se Schumacher ponašao prije nesreće, Herbert je rekao:

- Svi znamo da je kod njega postojala ogromna ozbiljna strana kojoj je glavni cilj bio izvući najbolje od sebe. Ali postojao je taj prekid sezone, opušteni trenutak koji smo uvijek imali nakon Adelaidea. Uživao je u alkoholu. Išao bi po sobi, a njegov party trik bio je strgati svima košulje. Hlače također- prisjetio se Herbert.

Linker
16. travanj 2024 14:57