GERARDO VIEYRA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK Gerardo Vieyra/nurphoto/shutterstock
SAD JE SVE JASNO

Pozadina transfera koji je sve šokirao: Samo rijetki su primjetili detalj koji je lansirao proizvođač piva

Ferrari i Peroni dali su nagovijestiti da sedmerostruki prvak stiže u talijansku momčad
Piše: Mislav ZnaorObjavljeno: 10. veljača 2024. 09:57

Kao grom iz vedra odjeknula je vijest: Lewis Hamilton prelazi iz Mercedesa u Ferrari! Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 s Talijanima je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan gotovo 120 milijuna eura.

Premda se uvelike šuškalo o njegovom potencijalnom transferu, mnogi su ostali zatečeni ovakvom odlukom Britanca. Ljudi jednostavno nisu očekivali da će nakon 11 godina napustiti svoj "dom", Mercedes.

Kako god, sada se saznalo da je dogovor Hamiltona i Ferrarija dogovoren i zapečaćen danima prije službene objave. Čak su to dali i nagovijestiti. Samo što to nitko nije razumio, ili tek rijetki...

image

Sponzorska suradnja Ferrarija i Peronija

PERONI/SCREENSHOOT

Naime, Ferrari je ranije prošlog tjedna predstavio sponzorsku suradnju s talijanskim proizvođačem piva "Peroni" koji je javnosti obznanio suradnju zanimljivom grafikom - boca piva (naravno, bezalkoholnog) između nekoliko stvari s logotipom Ferrarija.

Među tih nekoliko stvari je i mali trkaći automobil koji je prošao potpuno nezapaženo, a na sebi ima broj 44. To je, jasno, Hamiltonov sretni broj koji stoji na njegovom bolidu tijekom čitave karijere.

- To je broj koji je i moj otac imao na svom automobilu. To je bila njegova ideja. A onda je postao obiteljski sretni broj... - svojevremeno je kazao Hamilton.

Linker
27. srpanj 2024 02:15