BERNARD ASSET/PANORAMIC/ICON SMI/NEWSCOM/PROFIMEDIA Bernard Asset/panoramic/icon Smi/newscom/profimedia
NAJBOLJI PRIJATELJ

Prava istina o Michaelu Schumacheru? ‘Ja ga posjećujem stalno. Svatko tko kaže da nešto zna, ne zna ništa‘

‘Molim vas, ostavimo ga na miru. Svatko tko javno tvrdi da nešto zna, ne zna ništa‘.
Piše: SNObjavljeno: 04. travanj 2023. 11:55

Jean Todt, vjerojatno najbolji prijatelj Michaela Schumachera (54) i njegov bivši šef u momčadi Ferrarija odbacio je u razgovoru za Corriere della Sera brojne glasine o stradaloj legendi Formule 1.

Schumacher je daleko od očiju javnosti od te nesretne 2013. godine kada je teško stradao na skijanju, što već godinama otvara prostor nagađanjima i ‘ekskluzivnim informacijama‘ o njegovom životu nakon nesreće.

image

Corinna i Michael Schumacher

ERIC GAILLARD/AFP/PROFIMEDIA Eric Gaillard/afp/profimedia

Nedavno je u jednom takvom istupu o Michaelu i njegovoj obitelji progovorio njegov dobar prijatelj Eddie Jordan (74), bivši šef momčadi Jordan Grand Prix i jedan od prvih koji je sedmerostrukom svjetskom prvaku omogućio proboj u sam vrh Fornule 1.

"Ovo je bila najužasnija situacija za Micka i Corinnu. Prošlo je već skoro deset godina i Corinna i dalje ne može otići na zabavu, ručak, izlet... ona je kao zatvorenica jer bi svi htjeli razgovarati s njom o Michaelu u trenucima kad se ona želi maknuti od svega toga. Također je teško za Micka koji pokušava napraviti karijeru u F1. Da nije pod pritiskom svog oca, vjerojatno bi bio puno bolji vozač nego što mislimo. I on treba svoj prostor i vrijeme kao i svi u toj obitelji", rekao je Jordan u intervjuu za tabloid The Sun.

image

Jean Todt sa svojom partnericom, malezijskom glumicom Michelle Yeoh

MICHAEL TRAN Afp

Takvo iznošenje privatnih detalja očito nije najbolje sjelo Jeanu Todtu, jednom od rijetkih koji ima pristup Schumacheru u njegovom domu na obali Ženevskog mora gdje ga po vlastitim tvrdnjama posjećuje dva puta mjesečno.

"Molim vas, ostavimo ga na miru. Mi poštujemo želje njegove supruge Corine i djece za privatnošću, iako naravno, znamo kakve je posljedice ostavila ta nesreća. Ali svatko tko javno tvrdi da nešto zna, ne zna ništa. Ja ga cijelo ovo vrijeme viđam. On i njegova obitelj su moja obitelj", poručio je danas 77-godišnji Francuz koji je s Michaelom u momčadi Ferrarija osvojio pet uzastopnih naslova prvaka Formule 1 u razdoblju od 2000. do 2004. godine.

Todt je već prije otkrio kako tijekom tih svojih posjeta sa Schumacherom gleda stare utrke Formule 1, ali nikad nije do kraja opisao kakvo je zapravo pravo zdravstveno stanje legendarnog prvaka.

Linker
30. travanj 2024 16:19