George Russell

 ANDREJ ISAKOVIC Afp
GEORGE RUSSEL ISKRENO

‘Red Bull je trenutno u vlastitoj ligi, bit će lijepa borba Ferrarija i Aston Martina za drugo mjesto‘

Nova sezona Formule 1 počinje ovaj vikend utrkom u Bahrainu na kojoj će Red Bull biti veliki favorit
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 02. ožujak 2023. 19:55

Nova sezona Formule 1 počinje ovaj vikend utrkom u Bahrainu na kojoj će Red Bull biti veliki favorit. Barem tako smatra vozač Mercedesa George Russell koji očekuje da će na VN Bahraina bitku za prvo mjesto voditi vozači Red Bulla Max Verstappen i Sergio Perez.

- Na nedavnim testiranjima smo puno naučili. Vidjeli smo da je očito da Red Bull izgleda veoma jako. No, i mi osjećamo da imamo prostora za napredak. Ipak, mislim da je pošteno reći da će Red Bull biti u vlastitoj ligi prvog vikenda. Očekujem i lijepu borbu za drugo mjesto, vjerojatno između Ferrarija i Aston Martina - najavio je Russell i potencijalno iznenađenje.

Nada se da će i njegov Mercedes kroz sezonu smanjiti zaostatak za konkurentima te zabilježiti više od jedne pobjede što je bio slučaj u prošloj sezoni.

- Mislim da moramo vjerovati u naš proces. Mercedes je izradio šampionske bolide osam sezona u nizu, zadržali smo isto osoblje i oni nisu zaboravili kako napraviti brz trkaći automobil. Vjerujem u naš napredak ove sezone, definitivno ćemo smanjiti taj zaostatak i nema razloga da se ne borimo s ostalima kako se sezona bude zahuktavala - najavio je George Russell.

Linker
26. travanj 2024 05:25