HELMUT FOHRINGER Afp
BIZARAN RAZGOVOR

Šokantne izjave slavnog milijardera! ‘I dalje bih primio metak za Vladimira ​Putina! On je razumna osoba...‘

‘Razumijem da je Zelenskij bio komičar i mislim da bi on želio nastaviti s tom profesijom‘
Piše: SNObjavljeno: 30. lipanj 2022. 10:48

Bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone u bizarnom je razgovoru za 'Good Morning Britain' iznio nekoliko zastrašujućih izjava kada su u pitanju Vladimir Putin i rat u Rusiji.

Bernie je poručio da bi 'i dalje primio metak' za Vladimira Putina, za kojeg tvrdi da je 'vjerovao da čini pravu stvar' kada je naredio svoju krvavu invaziju na Ukrajinu.

Ovakve izjave dolaze nakon vijesti o ruskim napadima na stambene zgrade i trgovački centar u Ukrajini koje je zapadni svijet označio kao ratni zločin. Ecclestone je također rekao da takvi gubici civila 'nisu namjerni', unatoč desetcima tisuća nedužnih civila za koje se strahuje da su poginuli od neselektivnog granatiranja.

Govoreći sa sunčanog krova na Ibizi, Ecclestone se također dotaknuo ukrajinskog predsjednika Zelenskog, rekavši da je prije rata bio komičar i kako mu se čini da 'to i dalje želi biti'. Prema riječima milijardera sve je 'moglo drugačije završiti' da je Volodimir Zelenskij 'razgovarao s Putinom'.

image
PIXATHLON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Pixathlon/Shutterstock Editorial/Profimedia

- Ono što on radi je nešto za što je vjerovao da je prava stvar za Rusiju. Nažalost, kao i mnogi poslovni ljudi, poput mene, s vremena na vrijeme griješimo, a kada ste pogriješili morate učiniti sve što možete da se izvučete iz toga - rekao je Ecclestone pa dodao:

- Razumijem da je Zelenskij bio komičar i mislim da bi on želio nastaviti s tom profesijom. Da je malo više razmišljao o nekim stvarima mogao se potruditi i razgovarati s Putinom koji je razumna osoba i sigurno bi ga saslušao.

Linker
19. travanj 2024 20:28