Jessica Michibata

 PROFIMEDIA
UHIĆENA U JAPANU

Totalni slom manekenke i ‘neokrunjene kraljice‘ Formule 1: Zbog droge joj prijeti sedam godina zatvora

Jessicu Michibatu (38), bivšu suprugu Jensona Buttona, čeka borba za dokazivanje nevinosti
Piše: SNObjavljeno: 23. ožujak 2023. 10:41

Jessica Michibata, japanska manekenka i bivša supruga svjetskog prvaka Jensona Buttona, uhićena je u Japanu zbog navodnog posjedovanja ectasyja, izvijestio je Japan Times pozivajući se na izvore iz istrage.

Rođena Japanka s prebivalištem u SAD-u, koja je u otočkim medijima svojedobno nosila epitet neokrunjene kraljice Formule 1, privedena je u hotelu u Tokiju. Policiju su alarmirali carinici, nakon što su pronašli drogu u paketu koji je trebao biti dostavljen u njezinu hotelsku sobu. Osim Michibate, koja negira optužbe, uhićena je još jedna osoba. Za posjedovanje ectasyja u Japanu je predviđena zatvorska kazna do sedam godina.

image

Michibata i Button oženili su se 2014., a rastali godinu dana kasnije

Coates/lat/shutterstock Editorial/profimedia

Agencija Revive, s kojom Michibata surađuje, na svojoj se web stranici ispričala zbog "izazivanja zabrinutosti među fanovima i povezanim osobama". Priopćili su da još nisu uspjeli stupiti u kontakt s 38-godišnjakinjom te da prikupljaju informacije o incidentu.

Michibata i Button upoznali su se 2008. u hotelskom baru u Tokiju, a zaručili na Valentinovo 2014. godine, nakon što ju je Britanac zaprosio prstenom vrijednim 250.000 funti.

Oženili su se na Havajima u prosincu iste godine, no brak nije dugo potrajao. Točno godinu dana kasnije, stigla je vijest o razvodu. Buttonov je glasnogovornik tada poručio da su se razišli u prijateljskim odnosima.

Linker
20. travanj 2024 14:25