Charles Leclerc

 XAVI BONILLA/DPPI/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Xavi Bonilla/dppi/zuma Press/profimedia
EMOTIVNA OBJAVA

Uskrsna drama slavnog sportaša: ‘Prestanite mi dolaziti na vrata. Pa valjda postoji neka granica...‘

Na površinu je isplivao stres koji sa sobom nosi boravak u ovoj luksuznoj regiji
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 09. travanj 2023. 18:12

Charles Leclerc iskoristio je Uskrsnu nedjelju kako bi zamolio za malo privatnosti u svom rodnom Monaku, nakon što je otkrio da se sve veći broj obožavatelja okuplja ispred njegove vile u Kneževini.

Rodom iz Monaka, Leclerc i njegova obitelj nastavljaju odlaziti u Monte Carlo, ali u tako maloj i blisko povezanoj zajednici, gotovo je neizbježno sačuvati privatnost, pa su fanovi saznali lokaciju na kojoj stanuje Ferrarijeva superzvijezda. Objavom na Instagramu postali su jasni stresovi i napori koje nosi boravak u regiji.

- Hej, Sretan Uskrs svima. Posljednjih nekoliko mjeseci moja je kućna adresa nekako postala javna, što je dovelo do ljudi koji su se okupljali ispod mog stana, zvonili mi i tražili slike i autograme. Iako sam uvijek sretan što sam tu za vas i zaista cijenim vašu podršku, molim vas da poštujete moju privatnost i suzdržite se od dolaska u moju kuću. Pobrinut ću se za sve kad me vidite na ulici ili na stazi, ali neću sići ako me posjetite u mom domu. Vaša podrška, kako osobna tako i na društvenim mrežama, znači mi sve na svijetu. Ali postoji granica koju ne treba prijeći - napisao je Leclerc na engleskom, talijanskom i francuskom jeziku.

Ovaj 25-godišnji vozač nipošto nije jedina zvijezda Formule 1 koja živi u Monaku, koji na svojim ulicama ugošćuje jednu od najlegendarnijih i najpoznatijih utrka svjetskog prvenstva. Max Verstappen, Lando Norris, Sergio Perez, Valtteri Bottas, Daniel Ricciardo, Alexander Albon svi su tamo stvorili svoje domove. Glavna rezidencija Lewisa Hamiltona također je u Monaku, unatoč tome što također posjeduje luksuzni penthouse u New Yorku i kuću u Londonu. Monako je poznat po posebno povoljnom poreznom sustavu za sportaše i slavne osobe, što znači da stanovnici ne podliježu porezu na dohodak, višak vrijednosti ili kapital.

Linker
09. prosinac 2023 16:14