CHRIS GRAYTHEN Getty Images Via Afp
SPEKTAKL U MIAMIJU

Verstappen trijumfirao, a onda krenuo u obračun: ‘Normalno da ne vole pobjednika, mogu ići svojim kućama‘

Nezadovoljan uvodnim dijelom bio je i George Russell, kojega je ceremonija također omela u pripremi
Piše: SNObjavljeno: 08. svibanj 2023. 18:28

Nakon što je slavodobitno odradio Veliku nagradu Miamija, u kojoj je startao s devete pozicije i stigao do pobjede, Max Verstappen krenuo je u obračun s gledateljima. Dvostruki i aktualni prvak Formule 1 jedini je od svih vozača na službenom predstavljanju dobio neprijateljsku reakciju publike, a za takav prijem imao je i objašnjenje.

- Normalno je da ne vole onoga koji pobjeđuje. To me uopće ne dira sve dok sam na vrhu, to je najvažnija stvar. Ja nosim trofej doma, a oni mogu ići svojim kućama i imati ugodnu večer - poručio je Nizozemac i nastavio.

- Neki ljudi vole biti u centru pozornosti, ja osobno to ne volim. Preferiram pričati s inženjerima, staviti kacigu i voziti. Ono što su danas napravili, po meni nije bilo potrebno. Razumijem i sferu zabave, ali nadam se da nećemo imati takva predstavljanja svaki put jer imamo jako dugu sezonu - rekao je Verstappen.

Ljubitelj službenog predstavljanja nije niti George Russell, koji je također rekao kako ga je ceremonija omela u pripremi za utrku.

Linker
23. travanj 2024 00:48