Brundle i Banchero

 SCREENSHOT: TWITTER
U PROGRAMU UŽIVO

VIDEO Gaf slavnog sportskog komentatora postao hit: ‘Mislio sam da razgovaram s nekim drugim...‘

Javnost je igrom slučaja upoznala ‘klinca‘ koji bi se mogao naći među prva tri picka sljedećeg drafta
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 09. svibanj 2022. 21:45

Martin Brundle, 62-godišnji reporter Sky Sportsa, iza sebe ima bogato iskustvo. Ima i niz razgovora s vozačima i šefovima momčadi u Formuli 1, koju prati od 1997. godine.

Ipak, i majstorima svog zanata nekad se potkrade pogreška. Brundleu se to dogodilo u Miamiju, gdje je imao prilike razgovarati s poznatim osobama kao što su bivša prva dama SAD-a Michelle Obama, nekadašnji engleski nogometaš David Beckham, tenisačice Venus i Serena Williams, DJ Khaled i pjevač Pharrell Williams.

Brundle je u javljanju uživo u program Sky Sportska napravio klasičnu zamjenu identiteta, pomiješao je zvijezdu američkog nogometa Patricka Mahomesa s 19-godišnjim košarkašem Paolom Bancherom. Mahomes je quarterback Kansas City Chiefsa s kojima je osvojio Super Bowl 2020. godine, dok je Banchero član sveučilišne ekipe Duke Blue Devils i NBA nada.

Brundle je lovio Banchera i vikao 'Patrick', a kad ga je napokon uhvatio, pitao ga je za komentar atmosfere u prvoj utrci Formule 1 u Miamiju, koja je privukla oko 250.000 ljudi.

- Ovo je ludo. Nikad nisam bio na utrci Formule 1, pa mi je ovo spektakularno – govorio je mladi košarkaš.

U međuvremenu su reporteru iz režije javili da ne razgovara s Mahomesom, nego s Bancherom.

- To nije Patrick, zato me ignorirao. Kako se zovete, gospodine? Ispričavam se, mislio sam da razgovaram s nekim drugim, žao mi je – rekao je Brundle.

Gaf reportera Sky Sportsa pogledajte OVDJE.

Ispostavilo se da je na utrci u Miamiju bio i Mahomes, ali on na kraju ipak nije završio u programu Sky Sportsa. Ako ništa drugo, šira javnost je igrom slučaja mogla upoznati talijansko-američkog košarkaša koji bi se mogao naći među prva tri picka u sljedećem NBA draftu.

Banchero je proglašen rookiejem 2022. godine, a na prvoj godini fakulteta u dobi od 19 godina prosječno je imao 17,2 poena i 7,8 skokova po utakmici...

Linker
17. travanj 2024 15:12