Michael i Corinna Schumacher
 OLIVER MULTHAUP Dpa Picture-alliance Via Afp
OBITELJ NASTAVLJA ŽIVJETI

Šef Ferrarija otkrio nove detalje o stanju Michaela Schumachera: ‘Žao mi je da govorimo da je umro‘

Potpredsjednik Ferrarija, Piero Ferrari, je progovorio o legendi Formule 1 koja je teško stradala
Piše: SNObjavljeno: 06. listopad 2021. 21:13

Michael Schumacher je na skijanju 2013. godine doživio tešku nesreću nakon koje se nikada nije oporavio. Njegova supruga Corinna ga štiti od očiju i ušiju javnosti koliko god je to moguće pa nije poznato u kojem je točno stanju legenda Formule 1, ali svako toliko u javnost procure detalji o voljenom vozaču.

Ovoga puta je o Schumacheru odlučio progovoriti poptredsjednik Ferrarrija, Piero Ferrari, sin legendarnog Enza. Yahoo! Sport piše kako je Ferrari potvrdio da je Michael Schumacher u lošem stanju, ali da je živ.

"Žao mi je da o njemu govorimo kao da je umro. On nije mrtav, samo ne može komunicirati", otkrio je Ferrari koji je Michaela prije nesreće i upoznao:

"Imao sam priliku ugostiti ga. Pili smo crno vino i baš je uživao u trenucima mira i intimnosti."

Upravo zato se za njegovu privatnost i intimnost bori i supruga Corinna.

"Uvijek je cijenio privatnost, a mi kao obitelj nastojimo i dalje živjeti kako je Michael volio i kako i dalje voli. Radimo s njim terapije i činimo sve da mu bude bolje i da mu bude ugodno. Nastavljamo sa životom, a privatno je privatno, baš kako je on uvijek govorio. Jako mi je važno da može nastaviti uživati u privatnosti koliko god je moguće. On nas je uvijek štitio, a sada mi štitimo njega", objasnila je Schumacherova supruga u nedavno objavljenom dokumentarcu o legendi Formule 1.

Linker
19. travanj 2024 17:53