Luca Corberi žestoko se osramotio, a mogao je i ubiti nekog...
 SCREENSHOT
ŠOKANTAN SKANDAL

Video: Gađao protivnika branikom usred utrke! Nezapamćen skandal ‘tatinog sina‘ za doživotnu zabranu!

Rijetko sramotan potez viđen je na Svjetskom prvenstvu. Jednom sportašu pao je "mrak na oči"...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2020. 16:36

Luca Corberi danas je možda jedan od spominjanijih sportaša, jer ovo što je učinio na Svjetskom prvenstvu u kartingu uistinu je nevjerojatno. Taj je vozač, nakon što nije uspio regularnim putem prestići svog rivala Paola Ippolita, odlučio ga brutalno eliminirati iz utrke...

"Tatin sin", kako Corberiju "tepaju" jer njegova bogata obitelj sudjeluje u organizaciji utrke, sudario se sa svojim talijanskim kolegom nakon čega je morao napustiti utrku, no njegov bijes nije prošao.

Uzeo je otkinuti branik sa svog bolida i pažljivo je čekao kad će se pojaviti njegov "krvnik" iz utrke i onda ga je, na zaprepaštenje svih sudionika i gledatelja - gađao.

Ignorirao je sva upozorenja, a još gori prizori dogodili su se po završetku utrke kad je Corberi uletio u "boks" svog protivnika.

Kad je Paolo parkirao, ovaj ga je napao, počeo ga mlatiti, sva sreća pa su uletjeli ostali vozači.

Kako je staza u vlasništvu njegove bogate obitelji, naravno da se "tatin sin" osjećao dovoljno moćno da u svom dvorištu izravna račune s konkurentima na "tradicionalan način".

Fanovi diljem svijeta već pišu po mrežama i zahtijevaju doživotnu zabranu, no teško je to očekivati, ipak je to "tatin sin", a tata je vlasnik staze za Svjetsko prvenstvo i jedan od imućnijih u ovome sportu...

Linker
27. travanj 2024 06:53