Auto za utrku pretrpio je značajna oštećenja
 TWITTER/SCREENSHOT Twitter/screenshot
SPEKTAKL U ZAGREBU

Video: Kaos na ulicama! Svjetski prvak ‘pokosio‘ stanicu, izazvao sudar i pokušao pobjeći policiji!?

Stiglo je priopćenje iz zagrebačke policije gdje su potvrdili kako je jutros došlo do sudara
Piše: SNObjavljeno: 25. travanj 2021. 11:01

Problemi za Sebastiana Ogiera! Sedmerostruki svjetski prvak imao je nesreću uoči posljednjeg dana natjecanja na Croatia Rallyju, a čini se da je i pokušao pobjeći policiji...

Naime, nevjerojatna prometna nesreća dogodila se u zagrebačkom Središću. Sudarili su se BMW i Toyota Yaris sedmerostrukog svjetskog prvaka Sebastiana Ogiera! Snimke pokazuju kako je Ogier skretao u traku u kojoj je bio drugi automobil kad je došlo do sudara.

Stiglo je priopćenje iz zagrebačke policije gdje su potvrdili kako je jutros došlo do sudara dva automobila u kojem je nastala samo materijalna šteta te nije bilo ozlijeđenih. Iz policije su rekli kako će više detalja o cijeloj nesreći biti poznato nakon očevida.

Ogier je preuzeo vodstvo na WRC Croatia Rally. Nakon 16 od 20 predviđenih brzinskih ispita prvog izdanja WRC u Hrvatskoj u posljednji dan natjecanja (u nedjelju) ušao je sa 6,9 sekundi prednosti pred momčadskim kolegom Britancem Elfynom Evansom.

Na snimkama koje je objavio 24sata vidi se kako policajac s rukama na poklopcu motora pokušava zaustaviti Ogiera koji je potom odjurio.

Linker
26. travanj 2024 17:05