Max Verstappen
 MARK THOMPSON Afp
NETFLIXOV PROJEKT

Zvijezda odbila sudjelovati u velikom šou: ‘Izmislili su neke stvari koje ne postoje i neću sudjelovati‘

Vozač Formule 1 Max Verstappen ne želi više sudjelovati u popularnom šou Drive to Survive
Piše: SNObjavljeno: 23. listopad 2021. 21:11

Max Verstappen, jedan od najboljih, a trenutno i vodeći vozač Formule 1, neće sudjelovati u novoj sezoni Netflixovog šoua Drive to Survive. Verstappen je za Associated Press rekao kako je u prošlim sezonama dao intervjue za taj šou, a izjave iz tih intervjua su korištene zu drugim situacijama.

Verstappen nije prvi koji je kritizirao priče koje produkcija mora stvarati da bi podigla gledanost u čemu su očito jako dobri jer je u Americi gledanost sve veća.

"Shvaćam ja da se to mora raditi da bi serija bila popularnija u Americi, ali kao vozaču mi se ne sviđa što moram biti dio toga. Izmislili su nekoliko rivalstava koja ne postoje i zato sam odlučio da više neće biti dio toga i nisam davao više intervjua nakon toga pa nemaju što za staviti u šou. Nisam baš za te dramatične šou programe. Volim činjenice i stvarne stvari koje se događaju", rekao je Verstappen.

Verstappen je ove sezone upisao sedam pobjeda i lovi svoj prvi naslov prvaka. Trenutno sedmerostrukom prvaku Lewisu Hamiltonu bježi šest bodova sa šest utrka do kraja. Pobjedi li na kraju, prekinut će Hamiltonov niz nepobjedivosti koji traje još od 2016. godine.

Kroz cijelu sezonu njih su dvojica imali nekoliko okršaja, a sada vode napetu borbu za naslov prvaka. Novinare AP-a je zanimalo smatra li Verstappen Hamiltona rivalom.

"Vjerojatno ćemo u Netflixovom šou to i biti. Jednom smo se malo okrznuli dok smo hodali pa će vjerojatno i to biti u šou", sarkastično je zaključio Verstappen.

Linker
29. travanj 2024 22:01