Matej Škegro, Sergej Jakirović, Patrik Mršnik i Davorin Olivari
 SCREENSHOT SN
DUGO ČUVANA TAJNA

Bivši direktor Dinama objasnio kultnu scenu iz Maksimira: ‘Vrisak? Bio je to splet okolnosti‘

Matej Škegro je uz Sergeja Jakirovića i Davorina Olivarija bio gost novog podcasta Supersportske
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. listopad 2020. 16:10

Gosti novog izdanja Supersportske podcasta bili su Sergej Jakirović, bivši trener nogometaša Gorice i slovenskog Maribora te Matej Škegro, nogometni menadžer i nekadašnji financijski direktor Dinama.

U mnoštvu zanimljivih tema dotaknuli smo se prije svega igre hrvatske nogometne reprezentacije, europskog uspjeha Dinama i Rijeke, ali i prijelaznog roka koji je bio dosta zanimljiv. Baš kao i tema koju smo prvu načeli sa Škegrom. Bila je to 2015. godina i ona famozna maska iz filma "Vrisak".

- Nema se tu nešto pretjerano za reći. Bio je to jedan splet okolnosti oko kojeg se nisam nikada dosad izjašnjavao. Nije ni bilo potrebe. Bila je jedna akcija oko Dinama, ja sam izašao tako, s tom maskom da malo nasmijem ljude. Neki su to protumačili kao nešto pozitivno, neki kao negativno i to je to. Danas svi nose maske, ja sam zapravo bio pionir toga - nasmijao se Škegro.

Jakirović je pak pohvalio nastavak rada njegovog bivšeg kluba.

- Gorica sada ima snažni pobjednički mentalitet. Nisu to više dečki koji na ijedno gostovanje odlaze pognutih glava. Klub je to koji ima strašan plan prodaje i zamjene sjajnih igrača kao što se već godinama radi u Dinamu. I dalje gledam na Goricu kao da je to moja momčad, stignem ih ispratiti svako kolo i radujem se njihovom uspjehu.

U ulozi gosta-novinara bio je kolega Davorin Olivari.

- Dinamo bi po meni mogao biti još konkurentniji ove sezone u Europskoj ligi. Naravno, zbog financija nam može biti najviše žao jer se Modri nisu plasirali u Ligu prvaka, ali mislim da bi se kroz novo europsko proljeće, kada bi se do njega došlo, također mogao ispisati neki novi lijepi rezultat kao što je to bio slučaj pod Nenadom Bjelicom u tri sezone - kaže Olivari.

Cijeli podcast Supersportske #5 pogledajte u nastavku:

Linker
20. travanj 2024 08:24