Filip Hrgović i Daniel Dubois

 MOHAMMED SAAD Anadolu Via Afp
DUBOISOV TRENER SLAVI

‘Arogancija je ubojita bolest, a Hrgović je bio arogantan i umišljen. Rekao sam prije meča što će se dogoditi‘

‘Tvrdio je da će razbiti Duboisa, da će ga pregaziti kao hrvatski nogometaši Engleze‘
Piše: SNObjavljeno: 06. lipanj 2024. 22:15

Filip Hrgović je 1. lipnja u Saudijskoj Arabiji izgubio borbu karijere. Nakon što su mu pukle obje arkade, prekinut je meč protiv Daniela Duboisa u osmoj rundi i Britanac je uzeo privremeni IBF pojas prvaka svijeta teške kategorije.

O svemu se sada oglasio Duboisov trener Don Charles koji se naslađuje nakon velike pobjede. On je uoči meča upozorio Hrgovića da ne bude previše arogantan jer bi ga to moglo skupo koštati, a sada ne skriva zadovoljstvo.

- Još sam pod emocijama. Osjećam se predivno. Rekao sam da će ovo biti najteža borba u Danielovoj karijeri, ali znali smo da će uspjeti i doći do pobjede. Pobjede protiv Hrgovića i Jarrella Millera su ogromne - rekao je Don Charles za Boxing Social pa dodao:

- Arogancija je ubojita bolest. To sam primijetio kod Hrgovića u njegovom govoru tijela i izjavama. Tvrdio je da će razbiti Duboisa, da će ga pregaziti kao hrvatski nogometaši Engleze. Rekao je da će se ostaviti boksa ako izgubi. Pričao je besmislice. Bio je arogantan i umišljen. Rekao sam prije meča da će buđenje biti grubo i da će mu se sva ta priča obiti o glavu. To se i dogodilo - zaključio je Charles.

Daniel Dubois će se nakon Hrgovića vjerojatno boriti s Anthonyjem Joshuom. Ta borba bi se trebala održati na stadionu Wembley 21. rujna.

Linker
06. lipanj 2024 22:16