Tyson Fury

 NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA
NEVJEROJATNA POVEZNICA

Bivši svjetski prvak likuje: ‘Kad me Hrgović ozlijedio, onda si bio kreten! Sad si dobio svoje‘

‘Hrvati uništavaju teškaške borbe od 2013. godine‘, jedna je od reakcija na šokantnu vijest
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 03. veljača 2024. 12:57

Ne treba naglašavati koliko je vijest o otkazivanju meča za ujedinjenje teškaških pojaseva između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka potresla boksački svijet. Zadobio je posjekotinu koja ga je onemogućila da nastupi te je cijela priredba otkazana, piše Fight Site.

Viđenje o ovoj situaciji dao je i bivši prvak David Haye, koji je prošao istu situaciju 2013. godine, upravo prije borbe s Furyjem:

"Fury je zadobio posjekotinu nekoliko tjedana prije borbe. Jako dobro znam kako je to - 2013. kada sam se trebao boriti upravo protiv njega, zadobio sam posjekotinu. Uf, što sam morao slušati s njegove strane. Zapravo se sjećam da sam u to vrijeme pomislio: ‘Nadam se da će jednog dana prije jedne od njegovih velikih borbi morati ovo preživjeti jer je bio kreten‘ i evo nas. Ali uopće se ne osjećam dobro zbog toga".

Ovako je "Kralj Cigana" reagirao kad je Haye pretrpio tu ozljedu:

"Posjekotina je velika i točno je da ne možete boksati s njom. To mora biti ukinuto. Zato se to i dogodilo, zadobio je posjekotinu da se može izvući. Pi**arije".

Upravo ispod te objave osvanulo je mnoštvo komentara koji izruguju tu izjavu i aludiraju da je "Kralja Cigana" sustigla karma i da mu se sve zapravo obilo o glavu ako uzmemo u obzir njegove stare izjave.

Kad već spominjemo tu Hayevu ozljedu, zanimljivo je da je "krivac" za to, to jest njegov tadašnji sparing partner bio upravo Filip Hrgović, a ne zaboravite da je Furyju posjekotinu nanio hrvatski boksač, Agron Smakići.

Najupečatljiviji je bio komentar: "Hrvati uništavaju teškaške borbe od 2013. godine"...

image

David Haye

PHILIP SHARKEY/TGS PHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Linker
26. travanj 2024 19:50