EYEPIX/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
NEVJEROJATNO BOGATSTVO

Boksačka legenda ulaže 400 milijuna eura zbog ideje koju dugo želi provesti: ‘Bili smo jako siromašni...‘

Zbog njegova ogromnog bogatstva bilo je čak i nekih nagađanja koja su sugerirala da želi kupiti NBA franšizu
Piše: SNObjavljeno: 18. listopad 2024. 15:33

Bivša boksačka zvijezda Floyd Mayweather izdvojio je više od 400 milijuna dolara za niz stanova u New Yorku, prenosi britanski The Sun.

47-godišnji Mayweather ima golemo poslovno carstvo koje uključuje imovinu, automobile i satove. Prema ugovoru osigurano mu je preko 1000 stanova u 60 zgrada i nekretninama na Gornjem Manhattanu realizirao je jedan od najvećih poslova godine.

Floyd ‘Money‘ Mayweather odlučio je provesti svoju davno priželjkivanu ideju o svima dostupnim stanovima. Neporaženi boksački prvak izjavio je 2007. godine za Mercury News:

"Kad sam imao osam ili devet godina, živio sam u New Jerseyju s majkom i bili smo po sedmero u jednoj spavaćoj sobi. Bili smo toliko siromašni da ponekad nismo imali struje."

2021. boksačka legenda stekla je nevjerojatno bogatstvo, uključujući najvišu komercijalnu zgradu u SAD-u kao jedan od čak devet (1) nebodera koje posjeduje.

Njegovi drugi poslovni pothvati također uključuju vlasništvo nad boksačkim i fitness dvoranama diljem svijeta, NASCAR timom i objektom skate parka od 26.000 četvornih metara.

Mayweather također ima zakladu za dobrobit osnovanu 2009. godine koja pruža niz usluga poput besplatne hrane i mogućnosti učenja za mlade.

Zbog njegova ogromnog bogatstva bilo je čak i nekih nagađanja koja su sugerirala da želi kupiti NBA franšizu.

Linker
18. listopad 2024 15:33