Filip Hrgović i Zhang Zhilei 

 NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/Pa Images/Profimedia
SOLIDNA ALTERNATIVA

Evo gdje i kada možete pratiti večerašnji boksački spektakl, te meč Hrgovića i Zhanga, te Joshue i Usyka

Nažalost na domaćim TV programima ga nema, no evo alternative
Piše: Fight SiteObjavljeno: 20. kolovoz 2022. 09:23

Iako nas večeras čeka vjerojatno najveća boksačka priredba ove godine na kojoj će nastupiti i jedan od najboljih hrvatskih boksača, Filip Hrgović, prijenos toga svega nažalost nećemo moći pratiti niti na jednom domaćem TV kanalu.

Da odmah stanemo u njihovu obranu, uistinu nitko od domaćih TV kuća nije kriv za to. Naime, krivca treba tražiti u poznatom DAZN-u i njihovom poslovnom modelu u kojem uslugu prijenosa ne prodaju nigdje gdje nude svoje online usluge. Dakle u kojoj god zemlji se može kupiti PPV ili mjesečna pretplata, vrlo vjerojatno neće prodati prava niti jednoj TV kući niti će im dopustiti da otkupe prijenos.

Jučer se povodom toga i na svom Instagram profilu oglasio i sam Filip Hrgović koji je napisao:

‘‘Dragi moji Hrvati i Hrvatice! Radi ekskluzivnih prava televizijskih kuća, meč protiv Zhilei Zhanga ovog puta neće biti moguće gledati preko RTL televizije. Tko bude htio pratiti prijenos uživo, moći će to učiniti klikom na LINK koji se nalazi u opisu mog profila. Sve što trebate je ulogirati se i pretplatiti na DAZN TV mjesečnu pretplatu koja iznosi 12.99 HRK te uključiti u prijenos priredbe Joshua Usyk 2 na kojoj i ja nastupam. Prijenos počinje sutra u 19h, a moj nastup očekuje se oko 22h po hrvatskom vremenu.

Također, prijenos preko DAZN-a se može pratiti i iz bilo koje druge države van Hrvatske.

Hvala vam što me uvijek bodrite i nadam se da će se što više vas uspjeti uključiti u najvažniji meč moje profesionalne karijere! Sutra ispisujemo povijest zajedno!‘‘

Mjesečna pretplata na DAZN košta 13 kn (1,73 EUR) te ju možete u bilo kojem trenutku otkazati. To bi značilo da za samo taj novac možete gledati večerašnji boksački spektakl, a to sve možete učiniti OVDJE.

Linker
06. ožujak 2024 03:21