David Haye i njegove djevojke

 SCREENSHOT
LJUBAVNI ČETVEROKUT

FOTO: Bivši boksački prvak šokirao priznanjem da ima dvije djevojke, a trojcu se sad priključila još jedna

David Haye je nedavno priznao da ima dvije djevojke, a nove fotografije ukazuju na još jednu
Piše: SnObjavljeno: 20. veljača 2023. 16:03

Bivši boksački prvak u teškoj kategoriji David Haye privukao je pažnju svojim ljubavnim životom. Ovaj 42-godišnjak je prije mjesec dana potvrdio kako je u vezi sa dvije djevojke, a sad se njihovoj ljubavnoj zajednici izgleda priključila i treća.

Haye je do sada bio u vezi s pjevačicom grupe The Saturdays Unom Heylom i manekenkom Sian Osborn. Sa Sian je u vezi od 2020. godine, a prošle godine im se u ljubavnom trokuku priključila i Una.

- Ako fotografija govori tisuću riječi, onda ova govori upravo ono što treba - napisao je u opisu fotografije Haye potvrdivši da ljubi dvije djevojke.

Od nedavno im se izgleda priključila i treća. Trojac je počeo objavljivati fotografije s još jednom djevojkom, izvjesnom Linn Marie i tako pokrenuo glasine da je i ona dio njihove zajednice. Linn im se priključila na Kostariki gdje je ovaj trojac već neko vrijeme na odmoru, a službene potvrde o novoj djevoji još nema.

- Volim svoj privatni život zadržati za sebe. Malo provociram ljude na društvenim mrežama, ali ono što se događa iza zatvorenih vrata je između mene i djevojaka, to tamo i ostaje. Ne želim otkriti ništa - porčio je nedavno Haye.

Haye je u boksačkoj karijeri zaradio velik novac. Trenutno se procjenjuje da je težao oko 20 milijuna dolara pa sa svojim djevojkama može u miru uživati u životu.

Linker
25. travanj 2024 21:04