Filip Hrgović

 Nick Potts/pa Images/profimedia
MEČ KARIJERE

Hrgović žestoko opleo po svom idućem protivniku: ‘Je**** je glup, ako izgubim od njega, umirovit ću se‘

‘Poraz u ovom meču bi me uništio jer godinama tražim baš ovakav meč‘
Piše: SNObjavljeno: 17. travanj 2024. 09:24

Filip Hrgović je nedavno potvrdio kako će se 1. lipnja na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 u Rijadu boriti s Britancem Danielom Duboisom. Bit će to najveća borba u Hrgovićevoj karijeri. Britanac je prošle godine izazvao Usika u meču za pojase prvaka po organizacijama WBA, IBF, WBO, IBO, pa izgubio u devetoj rundi.

Hrgović je spremno prihvatio novi izazov, a za YouTube kanal Boxing Social je najavio okršaj s Duboisom za kojeg tvrdi da mu je idealan suparnik.

- Nisam mogao poželjeti bolju borbu. Zadnjih godina prozivam ovakve protivnike i sada napokon imam priliku. Dobar je boksač, ali mi njegov stil savršeno paše. Ima osnovni stil. Jako je spor i možeš unaprijed predvidjeti njegove udarce. Ima vrlo lak stil za pripremu. Nije baš ludo brzi boksač. Spomenuo je sparing u kojem je dobio batina. On je baš je*** glup tip. Zašto je to spominjao? Treba šutjeti o tome, a ja govoriti. Sad je on govorio o tom sparingu na kojem je bio uništen - rekao je Hrgović koji je rekao i da će se, ako izgubi, umiroviti:

- Poraz u ovom meču bi me uništio jer godinama tražim baš ovakav meč. Napokon sam dobio priliku i, izgubim li, umirovit ću se. Mislim da sam najbolji na svijetu i da mogu pobijediti bilo koga. Izgubim li od je*** Duboisa očito nisam ni blizu toga i umirovit ću se - poručio je Hrgović.

Linker
17. travanj 2024 09:26