Agron Smakići

 Screenshot (Youtube, Sport Bild)
PROCURILI DETALJI

Hrvatski boksač otkrio kako ga je Fury provocirao prije kobnog udarca: ‘Služio se raznim trikovima...‘

Smakići je prvotno izjavio da se ne osjeća loše zbog učinjenog, ali je u međuvremenu pojasnio svoju izjavu
Piše: SNObjavljeno: 06. veljača 2024. 13:54

Agron Smakići, hrvatski boskač koji je nanio posjekotinu Tysonu Furyiju i onemogućio mu borbu s Oleksandrom Usikom, pojasnio je prijašnji kratki osvrt na sparing između njih dvojice. Fury je nakon što je zadobio posjekotinu za koju je bilo potrebno 15 šavova, iz Usikova tima nazvan kukavicom.

Borba koja je planirana 17. veljače odgođena je za 18. svibnja, što je izazvalo frustracije svih koji su željno isčekivali prvo ujedinjenje pojasa u teškoj kategoriji nakon Lennoxa Lewisa 1999. godine.

Smakići je prvotno izjavio da se ne osjeća loše zbog učinjenog, ali je u međuvremenu pojasnio svoju izjavu.

- Nažalost, izgleda kao loša vijest jer sam otkazao najveću borbu, ali to nije bilo namjerno. Tyson je izgledao dobro. Ne mogu reći da nije bio u formi kako ljudi pišu. U tom trenutku mi je vukao glavu prema dolje, možda bi završila i na laktu. Bio je to običan udarac, a ne lakat kao što se pisalo u medijima - rekao je Smakići.

Dodao je kako su treninzi bili naporni, ali da bi volio ponovno sudjelovati na kampu.

- U četvrtak smo odradili kasnovečernji sparing, a u petak smo doručkovali u 11, a onda su rekli da idemo na sparing u 12. Bilo nam je prerano - nismo se odmorili. Bio sam umoran od prethodnog dana. Tyson je radio neke trikove. Voli reći "kobasice mala". On je takav tip. Ponekad bi plesao ili pjevao u ringu. Imali smo puno takvih stvari na sparingu - zaključio je 33-godišnji boksač.

Linker
28. travanj 2024 14:22