Razočarani i potučeni Filip Hrgović

 SCREENSHOT: DAZN
RAZOČARAO BOKSAČKI SVIJET

Kritičari ‘oderali‘ Hrgovića: ‘Nek‘ si tim novcem kupi jednu stvar. Ovo bi mu mogao biti kraj karijere‘

U njemu su vidjeli potencijal za najviše dosege, no sada je napravio veliki korak unazad
Piše: SNObjavljeno: 02. lipanj 2024. 09:56

Ne stišavaju se reakcije nakon teškog poraza Filipa Hrgovića od Daniela Duboisa. Boksački navijači i eksperti diljem svijeta razočarani su Filipovim nastupom te ističu da su puno više očekivali od "El Animala". Sukus je to prvih reakcija na društvenim mrežama i specijaliziranim portalima.

"Hrgović izgleda tako bizarno kad ga suparnik počne pogađati. Doslovno je izgledao nezainteresirano", jedan je od komentara na Redditovoj boksačkoj podstranici koji je skupio najviše reakcija.

Većina komentatora primijetila je da je Hrgović bio potpuno fizički nespreman, bez kondicije, što je narativ koji dominira i na ostalim društvenim mrežama te u boksačkim rubrikama.

"Hrgović je napuhan, a do 30-te godine se nije borio ni s jednim pravim boksačem. Sada je napokon dočekao svoju priliku pa je u najvećoj borbi svoje karijere ostao bez snage u trećoj rundi", napisao je jedan korisnik Twittera.

"Čovjek uopće nije protestirao kad je borba prekinuta. Mentalno i fizički je bio slomljen. Ovo bi mu mogao biti kraj karijere. Nikad nije imao kompetitivne želje i moći da se probije na vrh među profesionalcima", nadovezuju se na Redditu, uz referencu na Hrgovićevu najavu da će se umiroviti ako ga Dubois pobijedi.

"Hrgović ima toliko potencijala, ali sve će to propasti. Čini mi se kao da niti sekunde nisu pripremali ovu borbu. Grozna taktička predstava. Nek sad iskoristi taj saudijski novac (nešto više od 300.000 eura zarade, op. a.) i kupi si ergometar", nastavljaju se komentari.

Naši su čitatelji također razočarani Hrgovićevom izvedbom u Rijadu.

"Danas smo shvatili da Hrgović nije blizu najboljih teškaša. Jedino mu se može čestitati što je ostao na nogama. Dubois je pokazao da je daleko bolji, raznovrsniji i spremniji boksač", jedan je od komentara na portalu Sportskih novosti.

Sve u svemu, Hrgović je svojom predstavom razočarao boksački svijet. Mnogi su boksački eksperti u njemu vidjeli potencijal za najviše dosege, no u borbi protiv Duboisa je napravio veliki korak unazad u karijeri.

Linker
02. lipanj 2024 09:58