Tyson drijema u eteru

 SCREENSHOT: TWITTER
NEMILE SCENE

Legendarni Tyson objasnio incident u eteru: ‘Bio sam na lijekovima protiv bolova. Avion? Tamo sam bio napušen‘

Legendarni Mike Tyson objasnio je pozadinu iza njegovog nastupa na televiziji u kojem je zaspao pred kamerama
Piše: SNObjavljeno: 19. listopad 2022. 17:14

Gostovao je bivši svjetski boksački prvak 2020. godine kod Piersa Morgana i Susanne Reid u ‘Good Morning Britain‘, a tijekom intervjua je nerazgovjetno pričao i dva puta mu je pala glava kao da je zadrijemao.

U kasnijem razgovoru s Morganom na Talk TV-u otkrio je što se zapravo dogodilo. Kaže da mu je supruga Lakiha Spicer dala sredstva protiv bolova.

"Tada sam bio ozlijeđen. Bio sam u treningu i dogodilo se nešto pri čemu sam se ozlijedio. Primio sam sredstva protiv bolova od supruge i nakon toga nisam bio sposoban za artikulaciju, bio sam u kaosu. To je moja krivica", rekao je Tyson.

Otvoreno je progovorio i o incidentu u avionu iz travnja ove godine kada su ga kamere uhvatile kako šakom udara čovjeka na letu iz San Francisca za Floridu.

Kaže 56-godišnjak kako je u tom trenutku bio pod utjecajem opijata jer je bio na cjelodnevnom festivalu na kojem se slavila legalizacija marihuane.

"Bio sam na Hippy Hillu, brdu na kojem je 60.000 ljudi pušilo marihuanu. Tako da sam dok sam došao na let već bio glada, napušen i umoran. A taj me lik gnjavio. I tada sam mu isprašio gu**cu!. Šalim se. Da bar jesam. Dohvatio ga je moj thelohranitelj, a ja sam njega udario. Zbog čega mi je žao", objasnio je Tyson.

Spomenuti muškarac koji je primio udarac neće podizati tužbu protiv Tysona.

Linker
11. svibanj 2024 16:43