Mladi kikboksač je preminuo nakon nokauta

 SCREENSHOT/TWITTER
NOVA TRAGEDIJA

Mladi kikboksač preminuo nakon nokauta nogom u glavu, odmah je prevezen u bolnicu, ali nije mu bilo spasa

Hitno je podvrgnut opreaciji mozga, no liječnici su samo mogli konstatirati smrt
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2022. 11:27

Velika tragedija potresla je Indiju. Mladi kikboksač Yora Tade je preminuo od posljedica nokauta u među sa Kesavom Mudelom. Mudel ga je u finalu turnira u Chennaiju udario nogom u glavu, a Tade se samo srušio. Iako je odmah prevezen u bolnicu, nakon par dana je preminuo.

"Liječnici su napravili sve, ali Yora je preminuo u četvrtak u državnoj bolnici", izvještava CNN.

Nakon što je nokautiran u finalu, liječnici su ga odmah preveli u bolnicu i podvrgnut je hitnoj operaciji mozga, ali nije mu bilo spasa. Ovo je drugi sličan incident u Indiji u samo dva mjeseca. Ranije je 23-godišnji Nikil Suresh preminuo od ozljede mozga nakon što ga je suparnik udario šakom u lice.

"Šokirala me i duboko pogodila vijest da je naš mladi kikboksač Yora Tade zauvijek otišao. Prerano si nas napustio, dragi Tade! Nema riječi kojima bih mogao izraziti svoju tugu. Zauvijek ćeš biti u našim srcima. Sućut obitelji, prijateljima i obožavateljima. Neka ti je put do vječnog prebivališta miran!", poručio je ministar Pema Khandu.

Liječnik Rajiv Gandhi iz bolnice u kojoj je zaprimljen Tade je potvrdio kako je borac zaprimljen u kritičnom stanju i da je umro tijekom liječenja.

Linker
19. travanj 2024 05:34