Gallienne Nabila

 Screenshot: facebook
IZMEĐU DVIJE VATRE

Poklon o kakvom sanja svaka bivša: Pogledajte kako je najbogatiji sportaš šokirao ljepoticu koju ne može preboljeti

Gallienne i Mayweather upoznali su se 2016. godine te su od tada u nekoliko navrata bili u vezi
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 05. listopad 2022. 15:03

Iako nakon prekida veze mnogi muškarci i žene govore ‘sve najgore‘ o svojim donedavnim partnerima, jedan bivši boksač ne spada u tu kategoriju.

Floyd Mayweather (45) ima potpuno drugačiji pristup. Ovaj je bivši boksač i dalje u dobrim odnosima sa svojom bivšom djevojkom Gallienne Nabilom, te joj je za rođendan poklonio skupocjeni poklon.

image

Mayweather s jednim od svojih automobila

DC/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Dc/Backgrid Uk/Profimedia

Riječ je o skupocjenom automobilu Maybach, čija je vrijednost oko 180.000 eura, a poklon joj je predao na rođendanskoj zabavi u Malibuu. Malo je reći da je ostala šokirana...

Gallienne i Mayweather upoznali su se 2016. godine te su od tada u nekoliko navrata bili u vezi. Rastali su se 2019. godine, ali tu nije bio kraj.

Brzo je Mayweather pronašao utjehu u Britanki Anni Monroe, no ta je veza propala nakon što je ‘uhvaćen‘ kako grli svoju bivšu djevojku Gallienne u New Yorku.

Monroe, koja mu je tada bila zaručnica, tvrdila je kako joj je nudio pet milijuna dolara da mu se vrati nakon što su fotografije njegove nevjere procurile u javnost, ali povratka ipak nije bilo.

Tko zna, možda mu se nakon ovog poklončića vrati Gallienne. U međuvremenu se Mayweather priprema za revijalni boks meč s YouTube zvijezdom imena Deji, koji je zakazan za studeni.

Linker
23. travanj 2024 16:11